Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry kwam zijn respect betuigen bij het graf van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth

Prins Harry kwam zijn respect betuigen bij het graf van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth

Prins Harry werd vrijdag gezien in de St George’s Chapel in Windsor, waar koningin Elizabeth, die op 8 september 2022 stierf, rust.

Prins Harry bezocht de St George’s Chapel in Windsor, waar de vorst rust. Zo berichtten de Britse media over een foto van de prins die vandaag, vrijdag, door bezoekers is gemaakt bij de uitgang van de kerk waar de koningin op 19 september 2022 werd begraven.

Als hij niet meegaat met zijn vader, koning Charles, die momenteel bij koningin Camilla in Balmoral in Schotland verblijft, en ook niet met zijn broer William op een officieel bezoek aan Wales met Kate, heeft prins Harry alles tot hij donderdag de verjaardag van de koningin inluidt.

“Ze houdt ons in de gaten”

“Weet je, vorig jaar kon ik de ceremonie niet bijwonen omdat mijn grootmoeder net overleden was”, zei hij tijdens de WellChild Awards in Londen.

Hij voegde eraan toe: ‘Na een jaar ben ik ervan overtuigd dat ze ons vanavond vanuit de lucht in de gaten houdt.’

Prins Harry haastte zich op 8 september 2022 samen met de rest van de familie naar het bed van koningin Elizabeth, te laat om haar levend te zien. Bij Balmoral werd hij opgewacht door zijn tante, prinses Anne, die hem naar de stoffelijke resten van de koningin leidde. Hij vertelt over dit moment in zijn boek: alternatiefuitgebracht afgelopen januari:

‘Ik stapte onzeker naar voren en zag haar. Ik stond stil en keek haar een hele tijd aandachtig aan. Ik fluisterde tegen haar dat ik hoopte dat ze gelukkig was, en dat ze nu bij mijn grootvader was.’

De koningin rust nu aan de zijde van haar dierbare Philip, al meer dan 73 jaar haar echtgenoot. Bij het gedenkteken voor George VI, waaronder de kerk van St. George. Daar, bij het George VI-monument, liggen de ouders van Elizabeth II, koning George VI, die in 1952 stierf, en zijn moeder, koningin Elizabeth II, daar begraven. Koningin van de stilte“, die in maart 2002 op 102-jarige leeftijd stierf, en haar zus, Margaret, die in februari 2002 stierf.

READ  Meghan Markle in vermomming voor de kroning van Charles III? De hele waarheid onthulde, netizens waren niet overtuigd

De belangrijkste artikelen