Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Johnny Hallyday: Dochter van mij, vader “Heart”, geïrriteerd, maakt dingen duidelijk: “We moeten stoppen bij…”

Johnny Hallyday: Dochter van mij, vader “Heart”, geïrriteerd, maakt dingen duidelijk: “We moeten stoppen bij…”

Het vervolg na de aankondiging

In haar kindertijd was niemand dichter bij Johnny dan zij: jonger dan haar neef Jean-Philippe, de toekomstige Johnny Hallyday, bezocht Carol Makeda Ketcham alle podia die van de zanger het nationale idool maakten dat hij werd. En hij vergat niet, in tegenstelling tot veel van zijn bewonderaars, dat er een man was die in de schaduw bleef maar al vroeg in zijn carrière een belangrijke rol speelde: zijn vader, Lee Halliday, die op 5 september op 95-jarige leeftijd stierf, was ook een zanger en danser. Oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten.

mens, wordVader van het hart“De zanger die hij zo jong leerde kennen: in de steek gelaten door zijn biologische vader Leon Smit, vervolgens door zijn moeder, de toekomstige zanger werd opgevangen door zijn tante en dansende neven, die hem als dank op straat opvoedden. Voor hun contracten. En vooral in Londen… waar ze elkaar ontmoetten” De beroemde Lee! en trouwde later met Desta, die later de moeder werd van Carol Makeda en haar broer Michael. Lee heeft zijn jonge neefje nooit verlaten, aan wie hij zijn pseudoniem en liefde voor muziek overdroeg de Verenigde Staten en met wie hij zijn eerste successen behaalde.

Het is ter nagedachtenis aan haar vader, aan wie ze donderdag in een interview hulde bracht in de Parijseen dat laatstgenoemde de waarheid van deze zeer bevoorrechte periode wilde herstellen:We moeten stoppen bij Johnny’s ellendige jeugd. dit is niet waar. Hij is een puur ballenkindlegde ze eerst uit, voordat ze uitlegde dat hij, hoewel hij op zeer jonge leeftijd in de steek werd gelaten, omringd was door een familie die hem de smaak van de show gaf die hem zo onderscheidde.

diepe liefde

Ze werd opgevoed door een bijzondere vrouw, Helen Smet [sa tante paternelle, ndlr]die actrice was in de Belgische stomme cinema. Helen was de zus van Johnny’s vader, die niet de zwerver was die we beschreven“Dan is ze boos.”Leon Smit heeft uiteraard het ouderlijk huis verlaten. Hij raakte in de alcohol, hij was een gek, maar hij was eigenlijk een acteur. […] De artiesten, de mensen die op het podium optreden, dat weet Johnny gewoon“.

READ  Miss Universe: Waarom vertegenwoordigt Florian Pascoe, de eerste runner-up in 2022, Frankrijk in plaats van Diane Lear?

En de kleine jongen, de toekomstige echtgenoot van Leticia Halliday, zou hen hebben gekend.groot succes“.”Het waren geen acrobaten die door het cacheton renden. Mijn vader is nooit gestopt met werkenEen vader die ook een tijdlang de vader van Johnny was volgens Carol Makeda, die bevestigt dat beiden erin zijn geslaagd hun relatie vrijwel intact te houden: “Johnny had altijd een diepe liefde voor Lee gehad en ze vertrouwden elkaar volledig.“.

leuke relatie meeVader en zoon in hart en nieren“Eindelijk hebben we elkaar ontmoet…

Het vervolg na de aankondiging

Het vervolg na de aankondiging