Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Single Bilal Hassani: bevestigt de vervreemding met Qassem en legt zichzelf uit

Bilal Hassani Is het hart te nemen! De 22-jarige zangeres onthuld in de pagina’s van het laatste nummer van het tijdschrift Koppigdie het dekt. En zo bevestigde hij wat een publiek geheim was geweest voor zijn zeer attente fans: hij had het uitgemaakt met zijn geliefde.

Op de vraag wat hij van plan is in 2022 te doen, gaf Bilal Hassani toe dat hij het wilde doen.Goede rustHet moet gezegd dat vorig jaar het jaar was van zijn deelname aan de show dans met de sterren Evenals het uitbrengen van zijn lied De lichten zijn uit, de stem van evangelisatie – inderdaad! – Het derde album. Het lijdt dus geen twijfel dat hij van een welverdiende vakantie zal kunnen genieten. Maar het zal eindigen zonder Qasim, zijn geliefde. En met een goede reden: hun verhaal is voorbij. “Helaas zijn we niet meer samen. Maar alles is in orde, en ik wens haar alleen maar het beste‘, zei hij niet.

Vertaler koning, het lied waarmee hij de kleuren van Frankrijk verdedigde op het Eurovisiesongfestival, en gaf vervolgens enkele antwoorden om hun plotselinge pauze te verklaren. “Het combineren van mijn carrière met de investering die een relatie vereist, moet ik nog leren beheren.‘, terecht.

Bilal Hosni formaliseerde afgelopen april zijn relatie met Kassem Jabrouni – die een confectiemerk lanceerde. “Het is officieel, we zijn aan het daten. We kunnen het verbergen, maar ik voel me op mijn gemak op de netwerken (vooral bij jou) om er in het openbaar over te praten. Qasim en ik zijn een verhaal dat nog niet zo lang geleden is geboren, maar we zijn erg blijToen schreef de zanger op zijn Instagram-account een romantisch verhaal, dat helaas niet lang duurde.

Volledig interview te vinden in Koppig24 november 2021 editie.

READ  Nabil Ayouch laat Casablanca en Croisette 'luid en sterk' rappen