Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bilal Hosni heeft het uitgemaakt met Kassem … vanwege Dancing with the Stars?

Na een relatie van enkele maanden, Bilal Hassani Kondigt zijn scheiding van zijn metgezel Qassem Al-Jabrouni aan. Een onverwachte pauze, vooral omdat het paar er gelukkiger dan ooit uitziet via sociale netwerken. Het staat in de kolommen van het tijdschrift Koppig Die 22-jarige zangeres heeft het nieuws gebroken. Is het paar uit elkaar gegaan vanwege? dans met de sterren ? De eerste elementen van het antwoord.

Helaas zijn we niet meer samen. Maar alles is in orde, ik wens haar alleen het beste, vertaler vrijgeven koning In het nummer van het tijdschrift van 24 november 2021 Koppig. Het combineren van mijn carrière met de investering die een relatie vereist, moet ik nog leren beheren.Dan met onze collega’s van het magazine duurOp kiosken donderdag 25 november 2021 geeft Bilal Hosni aan dat hij op zoek is naar “Intelligente minnaar met een andere achtergrond“.

Als de redenen voor de breuk niet duidelijk worden uitgelegd, is de onbetwistbare medeplichtigheid van de voormalige kandidaat vanEurovisie Met Danser Jordan Molerac in DALS Kan een probleem zijn. Misschien uitte Qassem Al-Jabrouni zijn jaloezie over deze professionele relatie… onze collega’s van duur wijst erop dat in dit verband Bilal HassaniIk zal niet meer zeggen dan dat. Wat om het gerucht te voeden.

Afgelopen september was er al sprake van een mogelijke gêne voor Kassem Jabrouni. “Ik liet het mijn vriend iets eerder zien. Ik zei tegen hem: maak je geen zorgen! Alles komt goed. Het is gewoon dansen. Je moet het loslaten, het is prestatie. Het is waar dat we elkaar moeten vertrouwen. wij dragen, Je moet echt blindelings vertrouwen op de persoon met wie je bent, Bilal Hassani heeft aangekondigd aan onze collega’s Vrije tijd tv. We gaan van vreemden over op mensen die hun lichaam uit hun hoofd moeten kennen, ze moeten aanraken en heel dichtbij moeten zijn, zowel fysiek als psychologisch. Het is even wennen, maar ik denk dat het meteen goed ging.

Onthoud echter dat voormalige geliefden hun duetfoto’s niet op sociale netwerken hebben verwijderd. Bewijs dat ze genegenheid voor elkaar hebben en dat de scheiding soepel is verlopen.

READ  Valeriaan: 8 Franse regisseurs die cameo's maakten in de film