Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanoun legt uit waarom hij Eric Zemmour uitnodigde nadat hij had gezegd dat hij hem nooit zou krijgen

C8 / TPMP

Hanouna legt uit waarom hij Eric Zemmour verwelkomde in ‘Face à Baba’ nadat hij zei dat hij hem nooit zou ontvangen

Media – Cyril Hanouna, de belangrijkste gastheer van C8, krijgt extreemrechtse controverse Eric ZemmourAls eerste gast op zijn nieuwe show, gezicht papa 16 december, aangekondigd op dinsdag 23 november Kanaal Groepskanaal +, eigendom van Vivendi, gecontroleerd door Vincent Bolloré.

in zijn presentatie Raak mijn tv niet aan deze dinsdagavond, Cyrillus Hanouna Uitleg keuzeEric Zemmour, waarover hij twee jaar geleden had verzekerd dat hij het nooit zou krijgen. “Vandaag lijkt het erop dat Eric Zemmour president gaat worden (sic), dus we willen hem alle oefeningen laten doen om te zien wat hij kan zeggen en doen”, rechtvaardigde de gastheer. Praten over een ‘bepaalde oefening’ die de argumentatie ‘verwijdert’ van ‘wat hij of zij gewoonlijk doet’.

“Eric Zemmour moet al heel lang in de show zijn”, zei Cyril Hannon. “We zeiden tegen onszelf ‘waarom niet de eerste zijn’, want hij heeft duidelijk grote aankondigingen te doen in december”, zei hij, verwijzend naar de vergadering van de vermoedelijke kandidaat die gepland stond voor 5 december in Zenith.

“We gaan terug naar alles wat Eric Zemmour vanaf het begin heeft gezegd”, zwoer Hannouneh over Mojadil, die al in 2011 werd veroordeeld voor “aanzetten tot rassendiscriminatie”. Verschillende andere zaken zijn nog in behandeling, waaronder een met betrekking tot zijn opmerkingen over niet-begeleide minderjarige immigranten. Op 17 januari wordt een uitspraak verwacht.

Presidentskandidaten in genegenheid

gezicht papa Het wordt vanaf 21.00 uur live uitgezonden. Cyril Hanouna, omringd door “twee of drie redactionele schrijvers”, zal persoonlijkheden uit verschillende werelden ontvangen “die in het nieuws van het moment zijn” en hun “waarheden en beloften” onthullen. Volgens het persbericht “zal alles op dit moment onder de loep worden genomen van tv die al codes kraakt.”

READ  Alexia Laroche-Joubert en de dood van haar jongere broer: A Wish at Her Funeral

Nog een puur politieke show van het C8-kampioenschap in 2022. Deze dinsdag onthulde Hannouna de naam – Het is al aan jou om te stemmen – En het concept: “Tweehonderd mensen uit het publiek stemmen op de show. Het zal in de vorm van opiniepeilingen zijn”, legt de presentator kort uit. TPMP.

“We zullen alle presidentskandidaten hebben die tegenover je zullen staan”, beloofde hij.

Bijgenaamd “Papa”, is Cyril Hanouna de ster van C8 dankzij zijn vroege avondshow Raak mijn tv niet aan Die elke avond gemiddeld 1,3 miljoen kijkers trekt.

Eric Zemmour, kandidaat nog niet bekend maar wie? Elleboog in peilingen met Marine Le PenHij was tot voor kort de ster van de vroege avondshow van gezichtsinformatie Op CNews is de 24-uurs nieuwszender ook van de Bolloré Galaxy. CNews vroeg hem echter in september te vertrekken, omdat de CSA de media dwong de spreektijd van de debater te berekenen, in de veronderstelling dat Zemmour voortaan “een acteur in het nationale politieke debat” was.

Zie ook op The HuffPost: De burgemeesters van Londen en Genève protesteren tegen de komst van Zemmour in hun stad