Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sinds maart geen extra doden in Nederland

Nederland adopteerde “slimme besturing”.

Nederlandse gezondheidsfunctionarissen zeiden maandag dat er in Nederland geen extra sterfgevallen als gevolg van de ziekte van Govt-19 officieel zijn geregistreerd, de eerste sinds maart.

Meer dan 6000 doden

Het aantal officieel gemelde gevallen is gestegen tot 49.658, waaronder 6.090 doden, wat betekent dat er geen nieuwe sterfgevallen zijn geweest in vergelijking met cijfers die het Nederlandse Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) de dag ervoor hebben vrijgegeven.

Het RIVM geeft echter aan “Vertraging tussen de dag van ziekenhuisopname of de dag van overlijden en de dag van melding“, En sterfgevallen tijdens het weekend zijn nog niet geregistreerd.

Nederland, met een bevolking van 17 miljoen, “Gevangenisstraf is slim“, Minder streng dan andere Europese landen.

Op de 1ste mochten restaurants, bioscopen, cafés, musea en terrassen opengaanEr is Juni, maar het schatten van de regelgevende afstand tussen klanten, van wie het aantal beperkt is tot 30 per bedrijf.

De politie heeft het paard aangeklaagd, waterkanonnen gebruikt en zondag in Den Haag tientallen mensen gearresteerd. Tegen maatregelen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, Een afstand van 1,5 meter tussen mensen aanbevelen, vooral op plaatsen die voor het publiek toegankelijk zijn.

Blijf lezen over deze onderwerpen

READ  Nederland legt exportbeperkingen op chipapparatuur op - 2023-06-30 13:59