Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Shameless’ en ‘gewelddadig’… Brigitte Bardot en Natalie, zijn ex-vrouw, swingen op Alain Delon!

Hij is een van de grootste spelers van ons land. Zijn talent is niet meer bewezen en hij is nog steeds het idool van vele filmliefhebbers, zowel oudere als jongere. Het moet gezegd dat zijn eigen persoonlijkheid Alain Delon in staat stelde een atypische en briljante persoonlijkheid te zijn. Zonder zijn eigen persoonlijkheidskenmerken zou hij waarschijnlijk niet het succes hebben bereikt dat iedereen over hem kent.

Succes goed afgehandeld in rode lijn Deze maandag 27 juni. De documentairereeks werd uitgezonden op BFM-tvzei Natalie, die de gelegenheid opdroeg aan voormalig Romy Schneider, Meryl Darke of zelfs Francine Canovas. Precies dit verscheen in het betreffende rapport. In de vorm van archieven konden kijkers de persoon ontdekken die zijn leven meerdere jaren deelde, en de moeder van Anthony, Vertrouw op het brandende karakter van de acteur.

Gemartelde man?

“Het was een gewelddadige confrontatie tussen ons. Hij was erg onbeleefd. Hij zat op mijn tas, dus ik vroeg hem of hij het niet erg zou vinden om een ​​beetje op te staan ​​zodat ik mijn spullen kon pakken.” Nou, neem je tas, het kan me niet schelen, zei hij tegen me”, vastgelegd in een 50 jaar oud document. Maar veel vrouwen tellen mee in het levenAlain Delon. Als Natalie maar met hem trouwde, blijft Brigitte Bardot een zeer belangrijke relatie in zijn ogen en het lijkt erop dat ze wederzijds zijn.

BB verscheen ook in een rapport BFM-TV En hij faalde niet om enige roekeloosheid over het karakter van de acteur over te brengen. “Hij is de man die het beste en het slechtste heeft.”eerst gefascineerd voordat hij definieerde: “Hij die een mix heeft van comfortabel leven en hard leven. Alan is bewonderenswaardig geslaagd in het leven, maar heeft veel problemen gehad om te slagen in het leven”.

READ  Matt Houston werd uit de Back to Basic 2000 Tour gezet wegens 'uitglijden'

Bekijk ook: Wanneer Alain Delon de atoombom accepteert!

RF