Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cindy (op het eerste gezicht getrouwd) als getrouwd stel: eerste onthulling en bericht aan ex-man Joffrey

Beleven Op het eerste gezicht getrouwd 2022 Het was niet echt positief Cindy. Als M6 haar geweldige ontmoetingen tussen de twee kandidaten had toegestaan, zou ze niet de man van haar leven hebben gevonden in het personage van Jauffrey, met wie ze voor 76% compatibel was. Haar relatiestatus is echter veranderd sinds het filmen.

De 33-jarige mooie visagiste is echt niet langer een hart onder de riem zoals ze vastlegde tijdens een interview Entertainment-tv. “Vandaag vaar ik in mijn stille bootje. Ik heb iemand ontmoet, hij is heel modern. Het is nog steeds erg modern.We zullen zien wat het geeft‘, onthulde ze. Cindy wilde toen een kort bericht sturen naar haar ex-man Joffrey:Ik hoop dat Joffrey gelukkig is en dat ik hetzelfde ben. Moge iedereen vrede en hun zielsverwant vinden.

Als Cyndie en Jauffrey al maanden niets meer hadden gehoord, kwamen ze aan het begin van de uitzending weer bij elkaar. “We hebben de balansen afzonderlijk beheerd. We communiceerden opnieuw aan het begin van de uitzending, hij was eerder niet aan de telefoon en daarna niet aan de telefoon (lacht). Hij is niet mijn vijand, hij is niet mijn vriend. We hadden dezelfde buitengewone ervaring, we hadden niet dezelfde verwachtingen, zo zijn de dingen. Ik ben teleurgesteld dat ik van iemand had gehouden die meer bereid was, maar dat is het, je moet opstaan‘, concludeerde ze.

Van zijn kant onthulde Joffrey onlangs aan onze collega’s van: tv-tijdschrift dat hij hadavonturen“Sinds het einde Op het eerste gezicht getrouwd. Maar vandaag is de grote vriend van Frederic Bousquet en Florent Manaudou nog steeds vrijgezel.

Bedenk dat als ze zo medeplichtig waren tijdens hun ontmoeting op hun trouwdag in Gibraltar, de jonge vrouw al snel besefte dat haar man geen man van haar eigen makelij was. Ze had vooral kritiek op hem omdat hij haar tijdens de huwelijksreis niet koel hield of geen aandacht aan haar besteedde. Dus twijfelde ze aan zijn echtheid. Veel dingen zorgden ervoor dat hij wilde scheiden. Door een scheiding kon hij elkaar eindelijk weer ontmoeten …

READ  Maifa Ghannam: Ze heeft Instagram in brand gestoken!