Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

France 2 zendt deze zomer eindelijk alle afleveringen uit

zaterdag 25 juni Frankrijk 2 Uitzending van de eerste aflevering van Sleep de Tour de France, in het tweede deel van de avond, bij wijze van uitzondering. Het idee was om de lancering van deze drag queen-wedstrijd voor het openbare serviceplatform te ondersteunen France.tv. Op basis van de kracht van dit publiekssucces – ongeveer 914.000 kijkers bezochten – besloot de zender zijn plannen te herzien. Kondigt, exclusief aan 20 minutendat vanaf zaterdag 2 juli dan eindelijk het hele seizoen in de lucht zal zijn Fort Boyard: altijd sterker!rond middernacht.

Het platform France.tv reserveert de exclusiviteit voor de eerste uitzending van elk van de resterende zeven afleveringen, die elke donderdag om 20.00 uur online zal worden vertoond.

Een langetermijnengagement voor diversiteit en inclusie

“Het is vandaag de dag belangrijk, in deze steeds veranderende wereld, om al ons publiek te kunnen toespreken, vertrouwend op de integratie van onze lineaire antennes en ons France.tv-platform, waarvan Delphine Ernotte Cunci en Stéphane Sitbon-Gomez sterke ambities”, wijzend op 20 minuten Alexandra Red Amell, directeur entertainment en games bij France Télés. Het doel is om Sleep de Tour de France toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. Ze vervolgt: “Het is een langdurige verbintenis van France Télévisions ten gunste van diversiteit, inclusie en tolerantie. Het is onze trots om dit programma te presenteren en deze kunst te promoten en te ontdekken bij het grote publiek. »

Onder de zes aanpassingen van de franchise dragrace Internationaal – Canada, het VK, Nederland, Spanje, Italië, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland hebben ook hun eigen versies – is de Franse versie de enige, samen met de Britten, die gerechtigd is om op een openbare zender uit te zenden. De meeste buitenlandse mods zijn alleen beschikbaar voor streaming – Sleep de Italiaanse race Het werd enkele weken nadat het online ging geprogrammeerd op de privézender Discovery+.

READ  Het publiek: Formule 2-leiders met Monaco / Paris Saint-Germain voor 'Criminal Minds' en 'Top Chef' FRDA-50, Arte en TMC bij miljoenen

“Alle fans verzamelden zich rond de show”

De eerste aflevering van Sleep de Tour de France Zaterdagavond online gezet op het France.tv-platform, en ik begon met veel voldoening. “We zullen op D+7 contact maken met een verenigd publiek. Maar tot nu toe is de uitzending van de eerste aflevering vergelijkbaar met een goede lancering van een fantasieserie op de site, zegt Alexandra Red Amell. We zijn meer dan enthousiast.”

De openbare amusementsheilige merkt ook op dat “al het publiek zich rond de show verzamelde” tijdens de uitzending van de aflevering op France 2 in het tweede deel van de zaterdagavond. “We hebben zeer bemoedigende en interessante doelstellingen voor de toekomst, bijvoorbeeld 10,3% voor kinderen van 25-59 jaar”, zegt ze.

Sleep de Tour de France Het is een bewerking van het Amerikaanse concept RuPaul’s Drag Racegecreëerd in 2009 en wiens cult-uitstraling, Vooral binnen de LGBTQ+-gemeenschapHet is in de loop der jaren gestandaardiseerd. Tien koninginnen doen mee aan dit eerste seizoen van Tricolor Nikki Doll, geflankeerd door twee permanente leden, Daphne Burke en Kiddie Smile. In elke aflevering worden de kandidaten zelf onderworpen aan verschillende uitdagingen met behulp van humor, mode en comedy en laten ze hun verschillende talenten onthullen. Aan het einde van elke aflevering wordt een koningin geëlimineerd. Tijdens de finalewedstrijd wordt er slechts één ‘Super Drag Queen’ gekroond.