Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sfeir Hakimi .. de reactie van Harit, Nasser en Fati

Tijdens de Champions Cup tegen Lille (0-1) op zondag kreeg Paris Saint-Germain rechtsback Achraf Hakimi luid gefluit van het publiek in het Bloomfield Stadium in Tel Aviv zodra hij de bal aanraakte. Zo spraken de Israëlische toeschouwers hun ongenoegen uit over de Marokkaanse internationale speler, wiens enige schuld was om de Palestijnse zaak vreedzaam te steunen, bijvoorbeeld door hashtags uit te wisselen zoals #Bevrijd Palestina Op sociale netwerken in de afgelopen maanden.

Deze situatie irriteerde veel netizens, waaronder spelers, zoals landgenote Amine Harit (Schalke 04), Algerijns international Ismael Bennacer (AC Milan) of voormalig Senegalese international Jacques Fati, die allemaal hun steun gaven. Atlas op sociale netwerken.

De rookie Parijzenaar reageerde op de best mogelijke manier op deze loper, op het veld, door in zijn spel te blijven en de races in zijn baan te verhogen, zelfs als ze niet succesvol waren.

Ondersteuning van journalisten

READ  Bordeaux formaliseerde het vertrek van Jean-Louis Gasset en de komst van Vladimir Petkovic