Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Serge Gainsbourg: Dochter Charlotte onthult wat haar vader haar ondanks zichzelf liet doen, ‘wat haar diep in verlegenheid bracht’

Als bepaalde praktijken van de twee Gainsbourgs in de ogen van fans enigszins twijfelachtig zijn, heeft Charlotte er vertrouwen in.. Goed begin, wetende dat dat het meisje was nog steeds conservatief over deze relatie. Ontdek de scènes tussen Serge Gainsbourg en zijn dochter achter de schermen van “Charlotte Forever” in deze paar regels!

Serge Ginsburg in “Charlotte voor altijd”

Het filmen voor het album “Charlotte Forever”, de dochter van Serge Gainsbourg, had een moeilijke tijd. Als dat werk hem in staat stelde een plek in de grote competities veilig te stellen, kreeg hij het ook moeilijk. In feite moest het meisje tijdens elke schietpartij… ongeschikte rol Absoluut ! Het was echter niet mogelijk om te bespreken Omdat Zijn vader had zijn eigen zin!

Instagram snap

Aan de andere kant, de adolescente jonge Ginsburg Niet de meest harmonieuze. Bovendien kunnen de mensen die hebben meegewerkt aan het filmen van enkele clips van de zanger dat beamen! Onder zijn vaders alcoholmisbruik of andere illegale producten is het geen openbaring. De kindertijd van kleine Charlotte begon vorm te krijgen, zonder zelfs maar een woord te zeggen!

De zanger is nog steeds erg populair

Ondanks deze schokkende feiten en de niet-zo-nederige teksten van zijn liedjes, is Serge Gainsbourg een hit! Zijn albums worden verkocht bij duizenden exemplaren Sommigen van hen hebben weerklank over de hele wereld. We kunnen onder andere praten over “citroenincest” die het leven schonk aan A gelekt Een golf van controverse!

Instagram snap

In feite beschuldigden kijkers de zangeres Het publiek aanzetten tot incest. Een mening die hij op geen enkele manier deelt. Maar deze kritiek verhinderde niet dat dit nummer voor veel opschudding zorgde! Het is zelfs gecoverd door verschillende artiesten. Momenteel kent iedereen elk huis van het nummer!

READ  Jade Hallyday is in groot gevaar in Los Angeles, Laeticia Hallyday heeft deze grote waarschuwing genegeerd

Serge Ginsburg heeft zijn dochter een moeilijke taak gegeven

Zoals eerder vermeld, plaatst het filmen van “Charlotte Forever” de dochter van Serge Gainsbourg in een onmogelijke positie. Sterker nog, de zanger hield vaak van stemmingswisselingen. Wat haar dochter helemaal niet bevalt. Dit laatste garandeert echter een soepele weergave van alle clips! Om dit te doen, heeft ze Hij speelde de rol van de politie met zijn vadersinds de laatste Voet Altijd dronken op de set.

Om wraak te nemen op haar vader geeft Charlotte toe dat ze geen enkele moeite heeft gedaan! Een begripvolle rebelse houding wanneer men zich zijn jonge leeftijd in die tijd herinnert. Sinds ze verantwoordelijkheid nam voor het succes van het filmen, moest ze haar vader nog steeds in de gaten houden. toezichthoudende rol Die ze graag zou willen ruilen voor een andere! Maar gezien het succes van het album mag ze best trots op zichzelf zijn. Serge Gainsbourg weddenschap gewonnen op Schadelijk zijn dochter!