Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Britney Spears kondigt abortus aan

De zangeres en haar partner Sam Asgari maakten afgelopen april de zwangerschap van Britney Spears bekend. We hebben deze zaterdag een miskraam aangekondigd.

De Amerikaanse popster Britney Spears, die vorige maand een verrassende zwangerschap onthulde, maakte zaterdag bekend dat ze een miskraam heeft gehad, in een bericht op Instagram met haar partner Sam Asgari.

“Het is met grote droefheid dat we aankondigen dat we onze wonderbaby zijn verloren tijdens de zwangerschap”, schrijft de post aan de 40-jarige zangeres, al moeder van twee, en haar 28-jarige metgezel.

Op 11 april werd de tienerzanger onthuld door middel van verschillende planetaire hits, waaronder: … weer schatjein 1998, schreef op Instagram: “Ik heb een zwangerschapstest gedaan… nou… ik ben in verwachting.”

Een uitnodiging om hun privacy te respecteren

Het nieuws kwam vijf maanden nadat American Justice in Los Angeles (West) hem de controle over zijn persoonlijke leven verleende door een einde te maken aan de voogdij die voornamelijk werd uitgeoefend door zijn vader, Jimmy Spears. De maatregel werd in 2008 genomen vanwege de psychische nood van de ster, die ze omschreef als “schadelijk”, die haar volgens haar verhinderde het spiraaltje te verwijderen, ondanks haar wens om meer kinderen te krijgen.

Britney Spears en Wissam Asgari, die elkaar in 2016 ontmoetten, voegden eraan toe dat ze “zouden proberen om hun prachtige gezin uit te breiden” en vroegen dat in de tussentijd: “We respecteren hun privacy in deze moeilijke tijd.”

De zanger heeft al twee zonen, Sean en Jayden, met ex-man Kevin Federline. Sam Asghari, die de zangeres haar graag “echtgenoot” noemt, was blij om de zwangerschap in een aparte post aan te kondigen: “Ouderschap is iets dat ik altijd heb gewild en nooit lichtvaardig heb opgevat. Het is de belangrijkste taak voor mij. Ik moet .”

READ  Lego Masters - "Ik weet zeker dat hij geen slipje droeg", "We zijn bijna een ramp", "Foto van het jaar", "Dit maakt mevrouw Doubtfire": de waanzin van Eric Antoine trakteert netizens