Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yannick Alleño in rouw: een ontroerende foto ter nagedachtenis aan zijn zoon Antoine …

Yannick Alleño in rouw: een ontroerende foto ter nagedachtenis aan zijn zoon Antoine …

Nog maar een week geleden kwam Antoine Alléno op tragische wijze om het leven bij een vreselijk verkeersongeval. Om 23.00 uur, zittend op zijn scooter, bij een rood stoplicht in het 7e arrondissement van Parijs, heeft een dronken bestuurder de 24-jarige zoon van Yannick Alléno aangereden. De man wiens rijbewijs was ingetrokken, stal de auto waarin hij zat. De chauffeur werd gearresteerd nadat hij was ontsnapt en is sindsdien aangeklaagd en teruggebracht naar de gevangenis van Fleury-Meroges (Eason).

Op vrijdag 13 mei kwamen alle familieleden van Antoine bijeen in de collegiale kerk van Notre Dame de Boissy voor zijn begrafenis. Een moeilijk maar noodzakelijk moment om in rouw verder te gaan. De familie Yannick Alléno kon rekenen op de aanwezigheid van vele persoonlijkheden, grotendeels uit de wereld van de Franse gastronomie, maar niet alleen. Brigitte Macron maakte de reis, net als Sylvie Teller vergezeld van haar man Laurent.

Twee dagen na de begrafenis zet de 53-jarige multisterrenchef Yannick Alleño zijn verhaal verder op Instagram, waar zijn zoon veel eerbetonen deelt. Deze zondag, 15 mei, deelde de grote naam gastronomie een foto van een klein wit vel papier waarop twee kaarsen zijn geplaatst en een hart getekend rond de voornaam van Antoine. Dit eerbetoon aan de overleden jonge leider kijkt uit over een landschap van de heuvels (Zie diavoorstelling). Moeten we concluderen dat Yannick Alleño Parijs heeft verlaten?

De dag na de begrafenis van zijn zoon plaatste Yannick Alleño een lange, hartverscheurende tekst op zijn Instagram-account, waarin hij de mensen bedankte die hem en zijn familie steunen. In deze brief maakte de chef-kok speciaal melding van zijn metgezel Antoine Anga. Yannick Alleno schetste ook de oprichting van een vereniging ter ondersteuning van slachtoffers van herhaalde misdrijven.

READ  Gezicht van het meisje! Angelina Kaley voorspelde het enige jurkongeval in Cannes in haar superlaag uitgesneden kleding