Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camille Lacourt: Alice Detolinaire’s goede metgezel voor ex-vriendin Valerie Page, het bewijs!

Zo’n medeplichtigheid met haar ex-man vereist respect! In een relatie met Camille LaCour sinds 2019 stuurde Alice Detolinaire op 14 mei 2022 een lieve brief aan de ex-vrouw van haar vriend Valerie Page.

Vond zijn deelname aan de show leuk zanger masker, De mooie brunette deelde een foto van haar toen ze zichzelf aan het publiek onthulde. “Gefeliciteerd met de heetste bananen!Ik schreef in het bijschrift, een fan van de voormalige Miss France (Zie diavoorstelling). Ter herinnering: Valerie Page behaalde de tweede plaats zanger masker Achter de vlinder (Denitsa Ikonomova). Ze blonk uit in haar artistieke prestaties en vocale vaardigheden en interpreteerde de titels opmerkelijk ik wil je terug Jackson Five Leed door Christina Aguilera en Ik beloof jou Door Johnny Hallyday tijdens de finale.

Als getrouwd stel van 2010 tot 2016 trouwde Valerie Beige op 8 augustus 2013 met Camille Lacourt en werd in oktober 2012 de moeder van babymeisje Jazz (en haar meter is niemand minder dan voormalig Miss France Alexandra Rosenfeld). “Ja, vandaag hebben we het officieel uitgemaakt met Valerie. Deze dingen gebeuren. Ik had me de toekomst van mijn familie nooit zo voorgesteld. Maar we passen ons aan. Met Valerie kunnen we goed opschieten met onze dochter. “Het is toevertrouwd aan de atleet duur anno 2016.

Alice Detollenaere is zo gelukkig in deze samengestelde familie en heeft haar thuis gemaakt en is heel dicht bij de dochter van de zwemmer. “Al snel creëerden Jazz en ik een geweldige band. Ik maak het, we schilderen … Zelfs als deze liefde niet zo groot is als de liefde die ze voor haar moeder heeft, weet ik dat we van elkaar houden‘, vertelde ze aan verslaggevers van Wedstrijd Parijs anno 2020.”met Val [Valérie Bègue, NDLR] We zetten ons ego opzij. Alice accepteerde het. Dit bewijst de kracht van zijn karakter en zijn intelligentie. Hierdoor werd ik nog meer verliefd op haar. Val komt soms om 7.30 uur om de jazz wakker te maken en met haar te ontbijten. En Alice vat het goed opCamille LaCour toegevoegd.

Samen hadden Camille Lacourt en Alice Detolinaire een zoon genaamd Marius die op 1 juni 2021 werd geboren.

READ  Quinté PMU - Preview PRIX DE LA FORET DE CHANTILLY 4 mei 2021