Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ségolène Royal bedrogen door François Hollande, een “zeer moeilijke” periode: “Ik vroeg haar het huis te verlaten”

Ségolène Royal bedrogen door François Hollande, een “zeer moeilijke” periode: “Ik vroeg haar het huis te verlaten”

Geschreven door Louise Martin

| Editor

Koh Lanta, Les Marseillais Maar ook getrouwd met First Looks… Louise Martin is een tv-persoonlijkheid die in haar vrije tijd de taarten die ze bewondert probeert na te maken in het bijzijn van de beste banketbakker… Maar het blauwe schort is onwaarschijnlijk winnen! Sociale netwerken hebben geen geheimen voor haar, het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen, ze kent ze allemaal. Het neemt de levens van je favoriete sterren onder de loep en bewondert veel de outfits van Nicky Doll in Drag Race France. Een beetje nekplezier

Dit is een nieuwe rekruut van Cyril Hanouneh, van wie bijna wordt verwacht dat hij de Messias is! Op donderdag 14 september 2023 zet Ségolène Royal haar eerste stappen op de set van de film ‘Touche pas à mon poste’ op C8. Bij het ontleden van zijn opmerkelijke carrière is het moeilijk om niet in te gaan op bepaalde details van zijn specifieke vakgebied, die in de media vaak worden verdoezeld. Nadat hij het leven had gedeeld van François Hollande, voormalig president van de republiek, sprak de voormalige minister soms eerlijk over het trieste einde van hun relatie…

Ségolène Royal bedrogen door François Hollande, een ‘zeer moeilijke’ periode: ‘Ik vroeg haar het huis te verlaten’ Daily Motion

De rest volgt na de aankondiging

Het is een nieuwe aankomst die veel indruk maakt! Segolene Royal keert deze donderdag 14 september 2023 terug naar Raak mijn televisie niet aan!Cyril Hanouna’s symbolische show op C8-kanaal. Geconfronteerd met de camera zal de voormalige presidentskandidaat van 2007 terugkeren naar verschillende onderwerpen, vooral op haar favoriete vakgebied: de politiek. Degene die onlangs de krantenkoppen haalde met haar tweet over het verbod op het dragen van de abaya op scholen, staat erom bekend haar tong niet in haar zak te houden. Naast zijn indrukwekkende carrière zijn de media de afgelopen jaren zijn liefdesleven blijven ontleden.

READ  Video: Phil Collins onherkenbaar op Twitter, netizens zijn in shock

Het is onmogelijk om haar verleden met François Hollande niet te vergeten, met wie ze vier kinderen kreeg: Thomas (1984), Clemence (1985), Julien (1987) en Flora (1992). Eind jaren zeventig begonnen Ségolène Royal en de voormalige president van de republiek te daten terwijl ze nog op de banken van de ENA zaten. Zowel grote als ambitieuze partijen slaagden erin om beroepsleven en privéleven met elkaar te verzoenen… tot 2007, het jaar waarin Ségolène Royal de presidentsverkiezingen verloor van Nicolas Sarkozy: het stel ging uit elkaar en dat verraste iedereen.

Een gevoelige periode voor de politicus die ook zijn vertrouwen stelde in Michel Drucker, de beroemde presentator Ik kijk uit naar zondag.naar Aan het einde van de presentatie behandel ik de vraag op een formele manier. De grootste verrassing is dat ze zo openhartig antwoordde: “Het is heel pijnlijk om te ontdekken dat je een bedrogen vrouw bent‘Veel vrouwen die naar jouw show kijken, zullen mij begrijpen.’“, onthulde de echtgenoot van Dani Savall tijdens het filmen c voor jou In 2021. Een plotselinge breuk die destijds veel inkt deed vloeien.

Een aangrijpende illustratie

Als u in uw brieven kunt vermijden: Ik stel François Hollande voor als mijn metgezelDit is niet langer het geval“, De gelukkige moeder van vier kinderen gaf haar openbaring vrij aan twee AFP-journalisten die haar campagne voor hun gelijknamige boek volgden Achter de schermen van de nederlaag (Editions L’Archibel), zoals gemeld Duur. De mogelijkheid bestaat voor haar om een ​​heel andere update te geven over de echtgenoot van Julie Gayette: “Ik vroeg het aan François Hollande Het huis verlatenOm zijn emotionele verhaal te beleven [avec la journaliste Valérie Trierweiler, ndlr] Van zijn kant heeft het zich nu verspreid in boeken en kranten, Ik wenste dat hij gelukkig zou zijnOndanks deze grote beproeving slaagde het duo erin vriendschappelijke betrekkingen te onderhouden.

READ  Charlene (Married at First Sight) scheidt van Vivian: verschijnt weer in tranen en doet grote aankondigingen

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging