Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alrafi en Adriano wonnen samen de opening van Vendang Feria op de pleinen van Nîmes

Alrafi en Adriano wonnen samen de opening van Vendang Feria op de pleinen van Nîmes

De stierengevechten zijn deze donderdag levendig voor de opening van de Vendanges Feria op de pleinen van Nîmes.
De twee stierenvechters in Nîmes, Al-Rafi en Adrian Salnik “Adriano”, wonnen, maar Al-Rafi weigerde niettemin door de deur van de consuls te vertrekken, ook al had hij drie oren afgesneden. Hij gaf er de voorkeur aan verenigd te blijven met zijn kartelkameraad, die er twee afsneed. Een ongekende conclusie Wat niets afdoet aan het belang van de race, dankzij een zeer goede Taurus-boost van Robert Margie, waarvan twee exemplaren postuum werden gehonoreerd met een rondje over het circuit.

Het beeld van de avond zal blijven. Al Rafi en Adriano gaan zij aan zij door de quadrilla-deur naar buiten. Volgens de verordening had Rafi het recht om via de consuls de arena te verlaten, maar de jonge stierenvechter uit Nîmes vond het Met de eerlijkheid die hem eert Dat het tweede oor dat aan Toru II werd toegekend niet verdiend was.

Rafi’s kastegebaar

Bovendien, vóór het uitvoeren van de Vuelta, Ravi Hij had zijn kopje opvallend aan de voet van Palco neergezet, in een verfijnde positie en het bereiken van gelijke kansen tegenover een presidentschap dat zich duidelijk overgaf aan overdreven, zo niet ongepast, chauvinisme ten aanzien van de geliefde van de stad. Dat doet niets af aan het plezier dat de twee stierenvechters in Nîmes ieder in hun eigen stijl aan het publiek bezorgden dankzij het zeer goede stierenvechtveld van Margie.

READ  The Voice 2024 - Bonus 10 februari 2024 - Deel 2 - The Voice

Ja, Al Rafi en Adriano verdienden het om verenigd en als overwinnaar uit de strijd te komen, en dit is de keuze die ze hebben gemaakt in een kameraadschappelijk gebaar dat het stierenvechten ten goede komt, en trouwens ook het stierenvechten. Reputatie van de Nîmes-pleinen.