Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is Meghan Markle dunner dan ooit?  Haar slanke figuur baart haar zorgen terwijl ze het naar haar zin heeft met Harry!

Is Meghan Markle dunner dan ooit? Haar slanke figuur baart haar zorgen terwijl ze het naar haar zin heeft met Harry!

Geschreven door Justine Texier

| Journalist

Gepassioneerd door sport en tennis, betrad Justine de wereld van beroemdheden en ging ze nooit meer weg! Op zoek naar de grootste geheimen van het grote scherm, weet ze alles over koppels en scheidingen. Je zult de roddels niet voor hem kunnen verbergen!

De eerste dag die zijn sporen naliet! Deze woensdag stond Meghan Markle, die de dag ervoor uit Los Angeles was aangekomen, ongeduldig te wachten op de tribunes van de Invictus Games, samen met haar echtgenoot, prins Harry. Ze speelde het spel perfect en werd geobserveerd terwijl ze juichte, schreeuwde en zelfs danste naast de fans. Maar het was vooral de grote dunheid die ervoor zorgde dat de inkt vloeide…

Is Meghan Markle dunner dan ooit? Haar slanke figuur baart haar zorgen terwijl ze het naar haar zin heeft met Harry! Dailymotion

De rest volgt na de aankondiging

Lachend, vrolijk en superfit: een stralende Meghan Markle verscheen woensdag 13 september op de tribunes van de Invictus Games! Uitgenodigd om rolstoelbasketbalwedstrijden bij te wonen tijdens de competitie voor gewonde veteranen van dit jaar in Düsseldorf, trok de voormalige Amerikaanse actrice de aandacht van het publiek met haar natuurlijke karakter, op haar eerste dag in Duitsland, samen met haar echtgenoot, Prins Harry.

Maar alhoewel haar standpunt als echte supporter veel stof deed opwaaien, was het vooral haar uiterlijk dat zijn sporen naliet. Vooral haar extreem slanke figuur! De jonge vrouw, die een wijde witte korte broek droeg en vervolgens een strakke zwarte spijkerbroek die haar lange, taps toelopende benen liet zien, leek veel gewicht te hebben verloren vergeleken met het voorgaande jaar.

READ  Alizee's echtgenoot, danser Gregoire Lyonette, werd op Corsica gewelddadig aangevallen

Dus, ging ze met een dieet beginnen? Volgens talloze geruchten was de jonge vrouw steeds meer geneigd haar status als actrice in Hollywood te hervatten en zou ze geneigd zijn terug te keren naar een bijzonder goede vorm om binnenkort weer te gaan filmen, vooral na haar twee zwangerschappen. Het gerucht gaat ook dat ze op het punt staat haar modeblog opnieuw te lanceren, wat haar een zekere bekendheid heeft gegeven in Hollywood… en misschien kan ze zich met die minder kilo’s meer op haar gemak voelen om terug te keren naar de wereld van glamour die ze achter zich heeft gelaten. Zes jaar geleden!

En het moet gezegd worden dat ze wel weet hoe het moet: ze is heel atletisch, loopt lange afstanden en legde in een interview uit 2019 uit dat als hardlopen niet echt meer voor haar was naarmate ze ouder werd, ze veel yoga bleef doen. Ze begon met de sport samen met haar moeder toen ze nog maar 7 jaar oud was. Het lijkt zijn gevolgen te hebben gehad!

Stressvolle periode

Tenzij dit zeer kleine aantal te wijten is aan de angst die zich al enkele maanden aan het opstapelen is: de verhoopte professionele projecten met Prins Harry verlopen helaas niet goed… en net als hun uiteindelijk opgezegde contract met Spotify zijn sommigen op brute wijze gearresteerd.

Wat voor spanning in hun relatie zou zorgen en er feitelijk toe zou hebben geleid dat Prins Harry het familiepaleis enige tijd verliet om na te denken over hun gezamenlijke toekomst. Maandenlang verschenen ze niet samen in het openbaar, of werden ze altijd vergezeld door Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle. Maar deze week in Duitsland, beiden weg van alles, zal zeker goed voor ze zijn.

READ  De kaskraker 'Batgirl', die door Warner Bros. tot verbazing van de regisseurs werd geannuleerd, werd gefilmd.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging