Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sébastien Tessier of het onvergetelijke tankstation…

Sébastien Tessier of het onvergetelijke tankstation…

Bij Pierre Plante dacht Alesi, eigenaar van zijn eigen station na dertig jaar bij Hyper U, aan dit bedrijf naar zijn eigen beeld: professioneel.

“Vandaag is het woord service bij het Expression Service Station verlaten. Wij, ik en mijn zoon Teo, zijn er nog steeds en dat is onze verdienste. We helpen ouderen of mensen met een handicap te dienen en dat is het concept van service .

Ik heb een carrière van dertig jaar in het kopen en doorverkopen van brandstof, dus ja, ik ken het vak

Terwijl we met Sébastien Tessier rondlopen op zijn nieuwe stopplaats in Pierre Planté, klopt de foto precies. Geen sporen van diesel op de vloer, nieuwe machines, handschoenen en papier, AdBlue aan de pomp en een debiet van 8 cu/u voor vrachtwagens, de vijftigjarige, geboren in Alice, beknibbelt niet. Op netheid maar ook op prijzen.
De man die dertig jaar lang het HyperU-station leidde, zegt: “Ik heb dertig jaar ervaring met het kopen en doorverkopen van brandstof, dus ja, ik ken dit vak. Ik ontvang elke dag offertes, bepaal mijn marges en bepaal mijn prijzen. Zonder te vergeten dat Esso een van de beste geraffineerde brandstoffen is.”
Uitgerust met een computertool om de tanks te controleren, een ticketstation waarmee je de dichtstbijzijnde cent kunt gebruiken en een nabijgelegen wasstation, bevestigt Sébastien Tessier, die is uitgerust met een computertool om de tanks te controleren, een ticketstation waarmee je gebruik de dichtstbijzijnde cent en een nabijgelegen wasstation.Ik vind dit station fascinerend! “