Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Scholarship-waarden om te volgen in Parijs en Europa (UPDATE)

Scholarship-waarden om te volgen in Parijs en Europa (UPDATE)

(Bijgewerkt met Telefonica, Rolls-Royce, Burberry en futures)

* Verandering in futures op de CAC 40 0 ​​# FCE Index:

* Verandering in futures op de Stoxx 600 Index 0 # FXXP:

* Effecten die worden afgehandeld zonder dividend .EX.PA

* Update over Europese markten EUFR

PARIJS (Reuters) – Aandelen om donderdag in de gaten te houden op de beurs van Parijs en in Europa, waar futurescontracten wijzen op een lagere openbaarheid:

* CNP VERZEKERT CNPP.PA publiceerde woensdag het bedrijfsvolume voor het eerste kwartaal met 14,6% tot 7,9 miljard euro en de nettowinstgroep 308 miljoen euro, een stijging van 2,9%.

* BURBERRY BRBY.L kondigde donderdag een versnelling aan van de hervatting van de activiteiten sinds het begin van het jaar, waardoor het Britse luxeconglomeraat dividendbetalingen kan hervatten.

De CFO zei woensdag dat de Italiaanse modegroep de samenwerking met LVMH LVMH.PA zou kunnen ontwikkelen, maar dat dergelijke discussies niet hebben plaatsgevonden en er geen besluit is genomen.

* PIRELLI PIRCMI zei woensdag dat het zijn jaarlijkse inkomstenprognose zou kunnen herzien voor een stijging na een beter dan verwacht eerste kwartaal.

* TELEFONICA TEF.MC publiceerde donderdag een bedrijfswinst van € 3,42 miljard voor het eerste kwartaal, een cijfer dat in lijn is met de verwachtingen dankzij lagere kosten, gunstige wisselkoersen en een lagere impact van de pandemie.

* ROLLS-ROYCE RR.L handhaafde donderdag zijn doelstelling om een ​​positieve vrije kasstroom te genereren in de tweede helft van het jaar, aangezien de operationele en financiële prestaties van de Britse motorfabrikant sinds het begin van het jaar in lijn waren met de verwachtingen.

* EURONEXT ENX.PA kondigde woensdag een succesvolle obligatie-uitgifte van € 1,8 miljard aan, waarvan de opbrengst zal worden gebruikt om de overname van de Italiana Stock Exchange gedeeltelijk te herfinancieren.

READ  Matignons idee om het traditionele ontslag te hervormen spreekt de sociale partners niet aan

Het 7-daagse programma in Frankrijk en de internationale agenda:

Update over wijzigingen in aanbevelingen in Parijs:

(Joy Volga)