Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De overheid verwijdert schaalterrassen die minder dan 10 tafels hebben en ventilatie nodig hebben

In een verbeterd protocol dat woensdagavond werd gepubliceerd, zei het ministerie van Economische Zaken dat klanten het masker moeten dragen “tijdens de bestelling en vóór het aanbieden van de eerste cursus en op het moment van betaling”.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

De modaliteiten voor de volgende stadia van uittreding worden duidelijker. Vanaf 19 mei hoeven restaurants met minder dan tien tafels niet langer de 50% -schaal te respecteren als ze schermen of plexiglas ertussen plaatsen, kondigde de regering woensdag 12 mei aan door meerdere nauwkeurige instructies te plaatsen om besmetting tegen te gaan.

“Voor kleine terrassen met minder dan tien tafels kan de restauranteigenaar zijn terras ook inrichten door een scheidingswand te plaatsen om projecties tussen de tafels te voorkomen, bijvoorbeeld via een muur, paneel, scherm of plantenbak ter hoogte van de zittende persoon”, Details van het Ministerie van Economische Zaken op Verbeterd protocol Voor cafés en restaurants op haar website.

Het document bevestigt maximaal zes personen per tafel, waardoor permanente consumptie wordt verboden. Klanten aan tafel moeten het masker dragen “Tijdens de bestelling en vóór de presentatie van de eerste sessie en het tijdstip van betaling”.

In dit protocol beveelt de overheid ook het gebruik van contactloze lijsten aan, via lijsten, door deze mondeling of via een QR-code te geven, zoals in bijvoorbeeld de Verenigde Staten al veel wordt toegepast. Met deze functie kunnen klanten de lijst snel online vinden met hun mobiele telefoon.

Ventilatie vormt ook de kern van de versterkingsprotocollen voor de rest van de ontkoppelingsoperaties. In restaurants, waar medewerkers blijven werken en waar klanten op 9 juni kunnen aanschuiven, “Het gebouw moet worden geventileerd door natuurlijke of mechanische ventilatie in werkende staat, waarbij de stroom niet naar klanten wordt gericht en de voorkeur wordt gegeven aan ventilatie van de ruimte, indien mogelijk, via twee verschillende punten.” Bepaalt de overheid.

READ  Apple: een ingenieur ontsnapt met geheime documenten in de volgende zelfrijdende auto en wordt op het vliegveld betrapt op het extreme