Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Schermvergelijking: Eufy HomeVac S11 Infinity vs Xiaomi G10

Eufy Anker HomeVac S11 Infinity en Xiaomi G10 hebben één ding gemeen en dat is niet de dominante kleur (blauw voor de eerste, oranje voor de tweede). Beide zijn stokvormige stofzuigers, het zwaartepunt (bestaande uit het motorblok, het filtersysteem en de afvalbak) bevindt zich vlakbij de pols van de gebruiker. Deze beroemde Dyson-constructie vereist een aan de muur gemonteerde opslagbasis die ook dienst doet als laadstation voor de G10. Dit is niet het geval bij de Infinity, die dus aangesloten moet worden op de adapter nadat deze aan de muur is gehangen; We hebben meer proces gekend.

G10 en zijn stick-architectuur.

Net als de G10 maakt de HomeVac S11 Infinity gebruik van een verwijderbaar batterijsysteem, maar de doos bevat er ook twee, terwijl Xiaomi, dat minder genereus is, geen batterijback-up leverde. Hoe dan ook, en als je natuurlijk een batterij voor de G10 hebt gekocht, is het dus mogelijk om de batterij onder je elleboog volledig opgeladen te houden om een ​​”dry meltdown” midden in een reinigingssessie te voorkomen.

Met zijn cirkel die de resterende autonomie symboliseert, geeft Xiaomi er een nauwkeuriger schatting van dan Eufy, die tevreden is met drie duals. Een ander klein voordeel van de G10 ten opzichte van zijn concurrent vandaag de dag, het scherm geeft (theoretisch) mogelijke oorzaken weer bij een storing zoals bijvoorbeeld een rommelige buis.

De kracht van elk apparaat.

De kracht van elk apparaat.

Minder vermeld, met de Xiaomi G10 kun je ook kiezen tussen gedeeltelijke zuigkracht (wat de autonomie van het apparaat verlengt) en continue zuigkracht (waardoor de vinger niet moe wordt door op de trekker te drukken). De Infinity-gebruiker heeft deze speelruimte niet en moet daarom tijdens de reinigingssessie op de trekker drukken.

Als beide drie zuigkrachten hebben, is het Xiaomi-apparaat “slimmer” omdat het deze laatste weet aan te passen aan het oppervlak waar het doorheen gaat dankzij de “Smart Torque” afgedichte zuigkop. Infinity, van zijn kant, is tevreden met het streven naar de gewenste kracht. Deze laatste heeft echter een oprit voor led-verlichting op de zuigkop, wat erg handig is voor het spotten van afval op de donkere vloer of onder meubels. De Xiaomi G10 heeft deze praktische functie niet en het is niet de dweil die magnetisch achter de zuigkop kan worden geklikt die dit tekort zal compenseren. In feite heeft het geen elektrisch frictiesysteem en het klemsysteem, dat niet sterk genoeg is, voorkomt handmatig gebruik op licht afgedekte plaatsen.

De G10-dweil is niet handig.

De G10-dweil is niet handig.

Onze concurrenten komen met een reeks handige accessoires. Er is natuurlijk de basisborstel en het lange mondstuk. Minder vaak kan elke stofzuiger worden uitgerust met een kleine elektrische borstel die onder andere bedoeld is voor het reinigen van stoelen en bankkussens. De Eufy Anker HomeVac S11 profiteert ook van een flexibele zuigbuis.

Door zijn muurbasis die als oplaadbasis kan dienen, het adaptieve zuigkrachtsysteem, maar vooral dankzij de mogelijkheid om over te schakelen van gedeeltelijke naar continue segmentatie, wint de Xiaomi G10 het eerste punt.

READ  Malware: u ontvangt deze e-mail, maar klik niet!