Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Schapen vormden een cirkel en liepen 17 dagen in cirkels rond (video)

Schapen vormden een cirkel en liepen 17 dagen in cirkels rond (video)

Een verbazingwekkend fenomeen trof een kudde schapen in de regio Binnen-Mongolië in China. Honderd runderen begonnen op 4 november in een cirkel te marcheren.

Een scène die een paranormale film waardig is. Sinds 4 november lopen schapen in een cirkel in Binnen-Mongolië, China, en vormen geleidelijk een kudde van ongeveer 100 runderen.

Dat meldt de Indiase krant economische tijdenDit fenomeen trof aanvankelijk een paar schapen voordat het zich verspreidde naar alle dieren in de omheining, d.w.z. honderd verdeeld over 34 koppels.

Een video van China’s officiële People’s Daily werd uiteindelijk vrijgegeven op woensdag 16 november om de omvang van het probleem te begrijpen.

Op de foto’s rennen de schapen verwoed in cirkels en op dit moment kan er geen wetenschappelijke rechtvaardiging worden gegeven.

Ziekteverhandeling bij uitstek tijd

De voorkeursroute om dit fenomeen te verklaren is ziekte door identificatie van de bacterie Listeria monocytogenes. In geval van indigestie kunnen schapen de ziekte listeriose krijgen, de wortel van de systemen die op het zenuwstelsel inwerken.

gespecialiseerde website Fokkerij Alliantie Deze theorie wordt echter ondermijnd door de verklaring dat geïnfecteerde dieren binnen één tot vier dagen zullen sterven, wat niet het geval is voor de schapen die in China zijn waargenomen.

Chinese media meldden zelfs dat de runderen in goede gezondheid verkeerden, zelfs na enkele dagen wandelen zonder de minste rust. Wat maakt het mysterie rond dit verhaal dikker.

READ  Bisschoppen en kardinalen zullen worden berecht voor het Vaticaanse Strafhof