Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Santa & C: Jean-Pierre Bakri verstopt zich in de film van Alain Chabat, herkende je hem?  Bioscoop nieuws

Santa & C: Jean-Pierre Bakri verstopt zich in de film van Alain Chabat, herkende je hem? Bioscoop nieuws

Jean-Pierre Bakri speelt briljant in de komedie “Santa & Cie” van Alain Chabat, zondagavond uitgezonden op France 2. Heb je het gezien?

De komedie Santa & Cie, uitgezonden op zondagavond op France 2, vertelt het verhaal van de kerstman die, terwijl oudejaarsavond nadert, een verschrikkelijke klap krijgt: 92.000 elfen die verantwoordelijk zijn voor het geven van geschenken aan kinderen. Ze worden allemaal tegelijk ziek! Hij zal dan met spoed met zijn rendieren naar het land gaan om een ​​geneesmiddel te zoeken.

Santa & Sea, uitgebracht in de bioscopen in 2017, wordt geregisseerd door Alain Chabat, die zichzelf de hoofdrol geeft van de kerstman, wiens bijzonderheid hier is dat hij groen is. Maar hij is niet de enige kerstman in de film. Als je een fervent waarnemer bent, heb je misschien de heerlijke cameo van Jean-Pierre Bakri opgemerkt, die deze keer een nepkerstman in rood belichaamt.

Aan het begin van Santa & Sea verscheen wijlen Jean-Pierre Bakri in een kleine maar vriendelijke gedaante. Hij was verrast de kerstman in het groen gekleed te zien en vroeg hem of hij voor een biologisch merk werkte! Hieronder een foto van deze grappige ontmoeting.

Nicolas Giraud – 2017 Legendarisch / GAUMONT

Deze kleine Santa & Cie-camee is geen verrassing. Bakri en Chabat werkten al nauw samen: de twee mannen kregen het antwoord in Didier en de anderen proefden, Bakri verscheen ook in City of Fear, waar hij de operateur speelt, en Asterix en Obelix: Cleopatra’s Quest, waar hij zijn stem leent aan commentaar geven op een reportage … over een krab!

READ  Prins Harry: Een deel van zijn dagboek lekt uit, de koninklijke familie bereidt zich voor op het ergste

De trailer van de film “Didier”, een van de vormen van samenwerking tussen Alain Chabat en Jean-Pierre Bakri: