Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – VERWACHTE PRIX DE SAINT-CENERI-LE-GEREI 26 dec. 2022

Diagnostische Canalturf.com


Sisio boys foto

Quinté + maandag in Deauville in de Prix de Saint-Cénéri-Le-Gérei, een Klasse 1 Handicap Graad 2 evenement (ref. hierboven. De zeer regelmatige Ciccio jongen (onze foto) kan als basis gebruikt worden.

6 Ciccio jongen : In de afgelopen zes races, allemaal in Quinté+, is ze vier keer als tweede geëindigd, één keer als derde en als zesde. Deze geweldige psf-specialist is nog steeds op zoek naar een Quinté + overwinning. Hij kon deze maandag zijn dag vinden in Deauville.

9 AGAPI MIA : bij Quinté+ op 6 december en 16 november bij PSF in Chantilly, ze staat op de 5e plaats en eindigt elke keer goed. Ze heeft de potentie om hier het podium op te gaan. Alles zal een kwestie zijn van of de race goed of slecht gaat.

3 mist : derde in Quinté + op 16 oktober in ParisLonchamp, vervolgens vierde op 16 november op PSF van Chantilly, ze keerde terug naar de overwinning op 6 december in een klasse 3 handicap op 1600m van psf in Chantilly. Ook al wordt deze 5-jarige ruin nu geschat op 39, ze heeft nog steeds de middelen om het goed te doen.

2- Mijn Schotse vriend : Op 1 november in Dieppe, in een race onder omstandigheden van klasse 2 over 1400 meter, keerde hij terug naar een overwinning die hem zo lang was ontgaan. Effectief op psf, het is een theoretische kanshebber voor een goede rang op 40,5 waarde. Merk op dat hij vorig jaar als tweede eindigde in dit evenement (met een waarde van 42).

8 Meester jongen : eindigde als 4e in de Quinté+ op 8 november in Fontainebleau, na een zeer goede finish van de race heeft deze 4-tal ruin zijn competitiviteit bewezen met een waarde van 36,5 in de grote handicaps. Zal als eerste draaien op PSF. Als hij zich eraan aanpast, kan hij aangenaam verrast zijn.

READ  Het supermodel uit de jaren 90 is sexyer dan ooit in een schede, off-the-shoulder jurk op de Saint Laurent-show!

12 brutale boef : 5e in Quinté+ afgegeven op 2 november bij PSF in Chantilly, vervolgens 2e vanaf 22 november bij PSF in Deauville, dit 3-jarige merrieveulen mag niet gek doen in deze rubriek. Hij is een goede underdog.

7 roze tulpen : Quinté+ tweede plaats op 16 augustus op het rechte stuk van Deauville, al tegen senioren, zesde plaats achter Schaamteloze klootzak In Quinté +, uitgebracht op 2 november, is het ook een niet te negeren applicatie.

10 Kom hallo zeggen : Quinté + vierde op het gras op 29 september in Chantilly en een goede zevende in Quinté + op 16 november bij PSF in Chantilly, zijn middelen zijn duidelijk op dit niveau. Voor een kleine plaats is het niet onmogelijk.

bij niet starten : 1 Geweldige jongen

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Kiezen voor Nicolas Laboras

Baseren
6 Ciccio jongen
9 AGAPI MIA
Regelmatige kansen
3 de mist
2 Mijn Schotse vriend
8 Meester jongen
buiten
12 Brutale Rascal
7 Lelie Roos
10 Kom hallo zeggen

Prognose samenvatting:

favoriet
6 – Seishio-jongen

slag voor het hart
3 – mist

moment van waanzin
10 – Kom hallo zeggen

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


CICCIO JONGEN DAG?

Deauville tweede kerstdag bijeenkomst die begint met Ze5 evenementEen grote handicap voor paarden van 3 jaar en ouder op 1.500 meter.
Moet je jezelf nog voorstellen? Sisio jongen dit jaar ? Vele malen per seconde op dit niveau zoekt ze meer dan ooit tevoren naar haar ras, en op dit gebied, misschien minder moeilijk dan in het verleden, kan ze eindelijk het doel bereiken.
Het zal eerder een basisbasis vormen Lelie Roos die de cursus heel snel weet af te ronden en beter zal zijn in deze cursus, Geweldige jongen Degene die een grotere afstand voor zijn liefde vindt, vooral omdat hij van deze cursus houdt, en antwoordde Mia die het kleine trucje om te winnen mist, maar zijn laatste twee finishplaatsen van de race waren overtuigend. Mijn Schotse vriend Hij hervond zijn vorm en zal ondanks zijn gewicht voor posities spelen miststraffend maar nog steeds competitief, Puerto Maderoeen leerling van de race, die de laatste tijd niet al te slecht heeft gelopen, en schaamteloze klootzak, Momenteel in goede vorm, maar misschien zal hij zich in iets kortere tijd meer op zijn gemak voelen.

READ  Cyril Hanoun: 'Sebastian Thwain en Stefan Guy hadden het mis, loyaliteit is belangrijk op de set'

Kies ZEturf.fr

Nee. paard jockey
6 Ciccio jongen Benoist G.
7 Lelie Roos Lecoverie C.
1 Geweldige jongen Bachelot T.
9 AGAPI MIA Musa J.
2 Mijn Schotse vriend Dilalande m.
3 de mist Pasquer S.
5 Puerto Madero leeraar m.
12 Brutale Rascal Veron F.

De voorspelling is Genybet.fr


Richting Deauville en een met vezels bedekt parcours voor Quinté + (top 5 in genybet.fr) gereserveerd voor oudere paarden van meer dan 1500 meter. Snelheid en bereidheid om te schuren zullen essentieel zijn om te glimmen, eigenschappen die Sisio Jongen (6). Dit paard, gepresenteerd door Igor Indaltsev, blijft vechten voor de eerste titel in de grote handicapklasse, met een waarde van 36,5, hij heeft al 7 bereiken en een slagingspercentage van 75% in de top vijf. Hij moet weer zijn best doen en streven naar de overwinning, dit is een grondgedachte.
Antwoord Mia (9) Hij zal de oppositie leiden. Deze ervaren merrie op twee shows doet het nog steeds erg goed in vergelijkbare grote handicaps en zou opnieuw de leiding moeten nemen. Onontkoombaar.
Ishtash (14) Hij zet zijn eerste stappen in grote handicaps. Dit nieuwe ras, ontwikkeld door Francis Henry Gravard, blijft zich ontwikkelen en bevindt zich op een interessant gewicht aan de onderkant van de tafel, het zou heel goed zijn weg kunnen vinden naar deze categorie. Puerto Madero (5) Het moet in vertrouwen worden genomen, het is beter om het goed te doen op dit niveau van concurrentie. Mijn Schotse vriend (2) Door een parcours te vinden dat hij bijzonder waardeert, heeft hij al 2 tweede plaatsen behaald en een slagingspercentage van 75% bij de eerste 5 van de 4 pogingen op de 1500 m PSF in Deauville. nevel (3) net gewonnen maar kan via strafschop bevestigen, Meesterjongen (8) Hij is een zeker paard in deze rubriek en vertegenwoordigt een prachtige vrouwentandem, Anastasia Watill en Marie Fillon. Brutaal Boefje (12) Hij gedroeg zich erg goed op dit niveau van de concurrentie. Van hem wordt een logische bevestiging verwacht.

READ  Waarom wilde Jan niet naar de balans (SPOILER)?

Kies Genybet.fr

Nee. paard jockey
6 Ciccio jongen Benoist G.
9 AGAPI MIA Musa J.
14 Ashiktas Journalist H.
5 Puerto Madero leeraar m.
2 Mijn Schotse vriend Dilalande m.
3 de mist Pasquer S.
8 Meester jongen Philon ML M.
12 Brutale Rascal Veron F.
15 Forchester Hough Lipoc.
13 Voer het spel uit Grandin m.
10 Kom hallo zeggen LEMAITRE een.
7 Lelie Roos Lecoverie C.
4 serrano Christos A.
1 Geweldige jongen Bachelot T.
11 Zondag het beste bos m.
16 snelle golf mevrouw santiago dr.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit om advies te geven Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).