Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlotte van Cambridge en Gabriella van Monaco: de schattige eerste verloving van de prinsessen in 2022!

Geen enkele leeftijd in de monarchie wordt in zijn beste licht getoond. Vooral als het gaat om meisjes en tieners. In het jaar 2022 onderscheiden twee kleine prinsessen zich van de anderen. Het zijn prinsessen Charlotte van Cambridge, 7, en Gabriella van Monaco, 8. Het geliefde paar was dit jaar ook getuige van een opmerkelijke primeur in hun carrière als gekroonde presidenten tijdens officiële evenementen.

Een paar weken later verschijnen Charlotte en Gabriella in het openbaar, allebei met… een hoed op! Het modedetail dat we eerder bewonderden bij hun moeder. Charlotte uit Cambridge zette haar eerste hoed op tijdens de doodskistprocessie van koningin Elizabeth II afgelopen september, wat voor opschudding zorgde onder zowel menigten als fotografen, tussen de riem die werd gedragen door haar broer, prins George. Ook voor Gabriella stond 2022 in het teken van dit eerste grote evenement.

Vorige maand, tijdens de nationale feestdag van het Prinsdom Monaco op 19 november, zag de jonge Gabriella er eleganter uit met haar ouders en broer. Haar rode outfit, bestaande uit een dichtgeknoopte jas, werd aangevuld met een zwarte hoed, die ze uit vooroordeel droeg. Wat zich een beetje meer laat gelden binnen de Britse monarchie en het Prinsdom Monaco voor de twee jonge meisjes, al sterren in hun respectievelijke regio’s.

Charlotte en Gabriella, net als mijn moeder

Als kleine meisjes geen keuzevrijheid hebben in hun outfits, is het onnodig te zeggen dat ze op weg zijn om de volgende generatie klasse en stijl van hun moeder te verzekeren. Nog maar een paar dagen geleden, tijdens een kerstliedfeest in Westminster Abbey, droeg prinses Charlotte een outfit die leek op die van haar moeder, Kate Middleton. Afgelopen May on the Rock woonden Charlene en Gabriella een-op-een, en met prachtige looks, de Monte Carlo Fashion Week bij om de “Emerging Designer Award” aan Ramzin uit te reiken tijdens een gala in de Opéra Garnier in Monaco. Zoals moeders, zoals dochters!

READ  Hoe je een superheld kunt worden, wordt eindelijk gelanceerd op Netflix