Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Julia Sarkozy, een tiener met lang haar en het uiterlijk van een supermodel: stelt de dochter van Carla en Nicolas voor

De moeder van Oren en Julia, Carla Bruni-Sarkozy, ziet haar jongste opgroeien. In januari heb ik de pagina’s vastgelegd Morgen Monaco dat ze zich op TikTok heeft geregistreerd om haar dochter, die veel aandrong, een plezier te doen. Het moet gezegd dat de singer-songwriter erg actief is op Instagram, en ze had geen moeite met het vinden van trends om dit moderne sociale netwerk onder de knie te krijgen.

Sterker nog, de voormalige First Lady deelt regelmatig momenten met haar dochter online (zie onze slideshow). In februari liet ze de flexibiliteit van haar dansliefhebbende dochter zien, terwijl ze in juni een foto maakte van haar baby gekleed in haar outfit. Ze schreef in het onderschrift: “Op woensdag stelen we de kleren van onze moederDe tiener heeft iets om aan vast te houden met het uiterlijk van een supermodel! Toen ze terugkeerde naar school, liet haar moeder ook op video de gang zien van haar kindmodel dat zijn eerste stappen op de universiteit zette. Zijn gezicht is nog steeds verborgen, maar we kunnen de mooie blonde haren van de jonge dame.

Julia Sarkozy speelt echter niet alleen graag modellen. Ze is gepassioneerd door paardrijden, zoals te zien is in de verhalen die haar moeder dit najaar deelde. Ze is erg achterbaks met haar witte paard en is gewoon een dierenvriend. In november onthulde de zangeres haar dochter terwijl ze Cavalier King Charles knuffelde, een onweerstaanbaar moment… kleine meid doet het goed!

READ  Welke kleuren en vormen kiezen?