Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung onthult nieuwe Odyssey 2021 op 16-9 en er is voor elk wat wils

Drie nieuwe modellen vanEpisch Bij Samsung, met de Odyssey G7En de st 5 En de G3. We gaan meteen naar de basis, dus laten we deze nieuwkomers voorstellen:

Odyssey G7 (G70A): 28-inch scherm met Ultra HD-paneel, d.w.z. UHD / 3840 x 2160 pixels met een capaciteit tot 144 Hz met een responstijd van 1 ms. En natuurlijk net als bij de oude G7’s:AMD FreeSync-technologie en de Compatibel met NVIDIA G-Sync in het spel. Het scherm is ook HDR400-gecertificeerd, maar het is een bijzonder interessant punt in deze moeilijke tijden voor GPU’s, Samsung Het benadrukt de aanwezigheid van een HDMI 2.1-poort om te profiteren van deze definitie met consoles. Bovendien, zonder een nummer te geven, Samsung Het belooft een beter contrast, diepere zwarttinten en een beter kleurbeheer.

Odyssey G5 (G50A): Met deze G5 upgraden we naar een 27″ QHD-scherm dat tot 165 Hz aankan met ondersteuning AMD FreeSync-technologie En de Compatibel met NVIDIA G-Sync. De G5 heeft een responstijd van 1ms GtG en is HDR10-gecertificeerd. Het biedt ook comfortabele ondersteuning die in hoogte en helling verstelbaar is, maar ook in rotatie.

Odyssey G3 (G30A): Met 27 of 24 inch biedt de G3 een Full HD-paneel dat tot 144Hz kan overklokken met een responstijd van 1 ms en MPRT-ondersteuning AMD FreeSync-technologie. En niets meer dan een in hoogte verstelbaar scherm.

READ  James Webb Telescope: NASA onthult een nooit eerder vertoond beeld van de Cartwell Galaxy