Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dungeons and Dragons: Dark Alliance heeft zijn eigen launch trailer onthuld

game nieuws Dungeons and Dragons: Dark Alliance heeft zijn eigen launch trailer onthuld

De lancering van Dungeons & Dragons: Dark Alliance staat voor de deur. Dus besloten de ontwikkelaars van Tuque Games de dag voor de lancering om de filmische introductie van dit nieuwe onderdeel in de wereld van het populaire papieren rollenspel te onthullen.

Het is echter belangrijk om allereerst te vermelden dat we het hebben over de immateriële vrijgave van Donjons & Dragons: Dark Alliance. De ontwikkelingsteams van de game hebben onlangs aangekondigd dat fysieke exemplaren van de titel pas op 13 juli beschikbaar zullen zijn. Dus fans van materiële ondersteuning zullen geduld moeten hebben.

Maar laten we teruggaan naar de trailer die de Tuque Games-teams hebben uitgezonden. Het omvat de vier metgezellen die deel uitmaken van het team van speelbare personages in deze compositie, de sluipende Drizzt Do’Urden, de ereboogschutter Catti-brie, de zwaarbewapende Wulfgar en het dwergoorlogsschip Bruenor Battlehammer.

Vandaar dat de vier leuke metgezellen een epische strijd aangaan waarin ze het opnemen tegen een draak. Een inleidende film waarin je kort de vaardigheden van de personages en de mechanica van het spel kunt onthullen.

De zogenaamde Cutscene laat ons begrijpen dat elk personage zijn eigen rol, vechtstijl en favoriete wapens zal hebben en dat teamwerk essentieel zal zijn in de volgende epische missie.

Ter herinnering: er is een eerdere trailer onthuld waarin de gameplay centraal staat Een spel halverwege tussen hack’n slash en beat’em, allemaal speelbaar, je raadt het al, tot vier spelers in coöpmodus

READ  Ruimtepuin: zie je dit gat in de arm van het internationale ruimtestation, onbewust gefotografeerd door Thomas Pesquet

Dungeons & Dragons: Dark Alliance wordt morgen officieel uitgebracht in een fysieke release van ComputerEn de PS5En de PS4En de Xbox-serie X | zo En de Xbox One. Voor degenen die geduldig wachten op hun papieren versie, de datum is vastgesteld op 13 juli.

Om ook te lezen

GinXip-profiel, Jeuxvideo.com

Aan de overkant ginxib, schrijven jeuxvideo.com

plaatsvervanger