Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google-crash? Er is een servicestoring op Android

Veel internetgebruikers klagen over het uitvallen van de Google-app op Android. Gigantische teams hebben al veel meldingen gekregen.

genoeg Vertrouwen op Twitter Om te ontdekken dat veel internetgebruikers problemen hebben met: google-app voor enkele uren. Zoekmachine-app crasht op Android, schande voor de OS-uitgever wiens zoekopdracht de eerste services is.

Google-teams op Twitter reageren nog steeds op internetgebruikers door ze het klassieke advies te geven: herstart de smartphone of de app, maar niets helpt.

Hallo, onze excuses voor eventuele problemen die u hebt ondervonden. Kun je meer details over het probleem met je Pixel-apparaat delen, zodat we je beter kunnen helpen? Vertel het ons, we zullen ons best doen om te helpen. ^ Tina

Gemaakt door Google (madebygoogle) 22 juni 2021

Gezien het aantal rapporten moeten Google-teams snel begrijpen dat er een probleem is met de app en een corrigerende update voorstellen.

Problematische Google-update

Volgens de opmerkingen van verschillende bezorgde mensen kan de laatste update van de Google-app problematisch zijn. Als dat het geval is, zou een eenvoudige verwijdering van de update van 21 juni 2021 het probleem moeten verhelpen.

Hoe verwijder ik de update van de Google-app?

Als u deze oplossing wilt testen, is het verwijderen van de update heel eenvoudig.

  • Ga naar de Google Play Store.
  • Klik op je profiel
  • Klik op “Apps en apparaat beheren”
  • Kies het tabblad “Beheren”.
  • Klik op de Google-app
  • Kies “Verwijderen”

Met deze actie wordt de Google-app niet echt verwijderd, maar worden alle updates op de telefoon verwijderd. Het zal dan nodig zijn om te wachten tot Google een update geeft om de werking van de applicatie te corrigeren.

READ  Vliegen kunnen ons helpen kanker beter te behandelen

U kunt ook de instellingen van uw smartphone bekijken, de lijst met op het apparaat geïnstalleerde applicaties bekijken, de Google-applicatie daar zoeken en erop klikken om de informatie te bekijken. Van daaruit kunt u de optie gebruiken: Updates verwijderen.

Houd er rekening mee dat deze functie volgens uw smartphone-interface niet op dezelfde manier wordt weergegeven. Aan Google Pixel 5 Bijvoorbeeld optie Updates verwijderen Verborgen in het menu met drie stippen rechtsboven. Idem op de One UI-interface van Samsung (a Galaxy Note 20 Ultra in onze schermafbeelding). op MIUI 12 – met Xiaomi Mi 11 – De knop verschijnt onderaan het scherm naast Opties Cache wissen en geforceerde stop (wat ook handig voor u kan zijn).