Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon’s beste technische deals die je niet mag missen

Laatste dag om te profiteren van Amazon Prime Day 2021-tips! Binnen een paar uur is het mogelijk om goede deals te sluiten voor miljoenen hightechproducten. Om hiervan te profiteren, moet u een Prime-abonnee zijn. Dit zijn de beste deals van Amazon Prime Day 2021 op dinsdag 22 juni.

❓ Wat is Prime Day?

Prime Day is een wereldwijd handelsevenement dat exclusief door Amazon is gelanceerd voor programmaleden Amazon Prime. Het vindt eenmaal per jaar plaats, meestal in juli en duurt 48 uur. Dit jaar, vanwege de Covid-19-pandemie die de hele wereld treft, werd deze vervroegd naar juni.

Net als Black Friday, dat dit jaar op 26 november 2021 zou moeten beginnen, biedt het grote besparingen op een enorme selectie producten. Aan Prime Day kan worden deelgenomen, voor Amazon Prime-leden (die betalen of profiteren van 30 dagen gratis uitproberen), Prime Student-leden (die betalen of profiteren van een proefperiode van 6 maanden) en gasten die profiteren van Prime Delivery

👍 Wat zijn de voordelen van een Amazon Prime zijn Amazon

Gratis levering, één werkdag en expreslevering

Bij online bestellen is levertijd een van de belangrijke elementen in de ogen van een groot aantal internetgebruikers. Inderdaad, hoe sneller het gewenste object arriveert (en in goede staat), hoe groter de tevredenheid. Als u deel uitmaakt van die categorie mensen die ongeduldig zijn om hun pakket te ontvangen nadat ze het online hebben besteld, kunt u met Prime profiteren van Levering binnen één werkdag op miljoenen in aanmerking komende artikelen. Gemakkelijk herkenbaar dankzij de Prime-badge die is bevestigd aan de producten die u belangrijk vindt.

READ  Battlefield 2042 en Apex Legends: Bekijk de EA Conference nu hier! | Xbox One

Dus ja, ook andere e-commerce merken bieden levering binnen 1 werkdag aan, maar zijn vaak gebonden aan een minimaal aankoopbedrag. Bij Amazon Prime is dit niet het geval, aangezien er geen minimumaankoop is. Levering voor 1 werkdag is mogelijk in Frankrijk (behalve Corsica) maar ook in België.

Voor degenen die haast hebben, is er speciaal een bestand Gratis expresverzending. Het is geldig op meer dan 7 miljoen artikelen en stelt u in staat uw pakket dezelfde avond nog te ontvangen. Amazon Express-levering is mogelijk vanaf 25 euro aan aankopen en is beschikbaar in Parijs en in veel gemeenten in de regio Parijs (op meer dan twee miljoen artikelen), in Lyon, Lille, Aix-en-Provence en Marseille (vanaf meer dan 800.000 artikelen ).

Onbeperkte toegang tot Prime Video, Amazon’s Netflix

Met Amazon Prime krijg je ook onbeperkt toegang tot de catalogus van Prime Video films en series. Net als Netflix heeft Amazon ook een eigen videostreamingservice, Amazon Prime Video. Die laatste heeft vooral een catalogus met films en series Originele exclusieve Amazon-producten. Sommigen van hen zijn ook bekroond met de Golden Globes, wat hun kwaliteit verder bewijst, erkend door professionals op dit gebied.

Prime Music, Deezer of Spotify gemaakt door Amazon

Muziekliefhebbers blijven niet achter. Amazon Prime bevat ook een muziekstreamingservice Prime MuziekHet is een directe concurrent van andere marktplatforms zoals Deezer of Spotify.

Zo kunnen Prime-leden profiteren van een catalogus van niet minder dan twee miljoen recente nummers, evenals de mogelijkheid om op al hun apparaten naar hun favoriete nummers te luisteren. Ze kunnen muziek downloaden om offline te luisteren, of Alexa vragen welke muziek ze willen.

READ  Deepfakes baart ook geografen en het leger zorgen

Meester lezen, altijd een goed boek bij je

Hou je van lezen? Het bleek goed te zijn! Amazon Prime bevat ook een leesservice genaamd Prime Reading. U heeft dus exclusief toegang tot de romancatalogus die regelmatig wordt aangevuld en bijgewerkt. Je kunt dan gemakkelijk vinden wat je zoekt. Nieuwsboeken, thrillerromans of kinderboeken, er is voor elk wat wils en voor elk wat wils.

Prime Gaming voor liefhebbers van videogames

Prime-games zijn vergelijkbaar met wat Sony aanbiedt via PlayStation Plus of Microsoft met Xbox Game Pass. Deze service, inbegrepen in je Prime-lidmaatschap, geeft je elke maand direct toegang tot een hele reeks exclusieve content voor je favoriete games, gratis pc-gamerotatie en een gratis Twitch-kanaalabonnement. Je hebt ook elke maand een selectie van games die je gratis kunt downloaden.

📅 Hoe laat beginnen de Prime Day 2021 deals en voor hoe lang?

Prime Day 2021 Maandag 21 juni begint om middernacht en loopt tot dinsdag 22 juni om 23:59 uur., of 48 uur aan promoties. Aanbiedingen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, en flash-verkopen zijn voor een beperkte tijd (meestal een paar uur).

Andere promoties zijn exclusief gereserveerd voor Amazon Prime-leden. Om niets te missen raden we je aan om te kijken Goede plannen pagina van onze siteen onze sociale netwerken Twitter en Facebook) en abonneer u op onze nieuwsbrief.

Goede deals voor smartphones en tablets

Android-apparaten:

IOS-apparaten:

Audiopromoties (koptelefoons, oortelefoons, luidsprekers)

Het zorgt voor

READ  USB-C / Lightning-kabel bespioneert toetsenbord

Aanbiedingen op microSD-geheugenkaarten

Goede SSD-abonnementen

interne sata

externe sata

PCIe NVMe

Promoties Verbonden Objecten

Videogameshows