Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung lanceerde een app om live tv te kijken vanaf je smartphone

Samsung lanceerde de Samsung TV Plus-app in Frankrijk, waarmee je 57 zenders rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet kunt bekijken.

Samsung TV Plus-app

Samsung TV Plus-app // Bron: Samsung

naar Live tv kijken Op zijn smartphone wisten we het al MolotovEn de myCanal of launcher-toepassingen. Nu is het de beurt aan Samsung om een ​​eigen live tv-oplossing aan te bieden: Samsung TV Plus.

In een woensdag gepubliceerd persbericht heeft de Koreaanse fabrikant al de lancering aangekondigd van zijn tv-kijkdienst in Frankrijk. Zo biedt Samsung TV Plus toegang tot “57 gratis tv-kanalenDe Koreaanse groep citeert enkele van deze kanalen, waaronder Vevo Pop, MTV Classics, Euronews, ADN, gTV of SpongeBob SquarePants.

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

Naast het live bekijken van deze kanalen, kunt u met de app ook een bladwijzer maken voor sommige van hen of herinneringen geven om te onthouden dat het programma wordt uitgezonden. Het belangrijkste voordeel van bepaalde shows zoals Molotov is dat de catalogus volledig gratis is. Sterker nog, Samsung is niet van plan om extra pakketten aan te bieden voor het maandabonnement: 57 zenders zijn gratis toegankelijk.

De app is beschikbaar op 135 Samsung smartphones en tablets

Om hiervan te profiteren, zullen gebruikers nog steeds een Samsung-smartphone of -tablet moeten gebruiken. De app zal al beschikbaar zijn in de Galaxy Store en Google Play Store, maar kan alleen worden gebruikt op compatibele Samsung-apparaten. In de Google Play Store heeft Samsung een lijst met compatibele apparaten gepubliceerd, te beginnen met Galaxy S7 Bij Galaxy 21 Ultra, Via Galaxy Note 8, De Galaxy A21 of de Galaxy Tab S6. 135 compatibele smartphones en tablets aangekondigd in deze lijst

READ  Jurassic World: Velocicoaster's aantrekkingskracht onthuld in een video

Om deze nieuwe Samsung TV Plus-service onder de aandacht te brengen, heeft de fabrikant ook zijn startscherm, Galaxy O, bijgewerkt. Het is sinds het begin van het jaar beschikbaar op Samsung-smartphones en stelt gebruikers in staat inhoud te ontdekken die hen waarschijnlijk interesseert. Het biedt nu plaats aan het tabblad Kijken, zodat u Samsung TV Plus-kanalen kunt bekijken.