Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is waarom je Windows op je pc moet updaten – Ouest-France Evening Edition

Het Amerikaanse softwarebedrijf Microsoft heeft aangekondigd dat hackers kunnen proberen te profiteren van een bug in het besturingssysteem van Windows-computers. Het bedrijf opgericht door miljardair Bill Gates raadde aan om een ​​patch genaamd “PrintNightmare” te installeren. uitleg.

Aan het begin van de zomer Amerikaanse samenleving Microsoft Trek aan het prikkeldraad. Het bedrijf is opgericht door Bill Gates Hij waarschuwde dat hackers zouden kunnen profiteren van een bug in het besturingssysteem van Windows-computers en raadde aan een patch genaamd “PrintNightmare” te installeren.

De techgigant zei in een post op pc dat hackers zonder hem en als ze slagen, de computer kunnen overnemen Plaats Dinsdagavond. “Een hacker die met succes misbruik maakt van de fout, kan willekeurige code uitvoeren dankzij bevoorrechte toegang tot het systeem.”Microsoft heeft aangegeven.

Printerdefect

kan Installeer vervolgens programma’s om gegevens te bekijken, wijzigen of verwijderen; Of maak nieuwe accounts aan met alle gebruikersrechten »groep toegevoegd.

De groep nodigt Windows-gebruikers uit om deze hotfix onmiddellijk te installeren, aangezien alle versies van het besturingssysteem gevaar lopen, maar nog niet allemaal de juiste beveiligingsupdate hebben. De fout in kwestie, gerelateerd aan de printersoftware, is volgens verschillende computerbeveiligingsexperts al door hackers gebruikt.

in juni, Microsoft heeft zijn gebruikers al gewaarschuwd voor soortgelijke problemen toen het Amerikaanse bedrijf een grote update publiceerde met betrekking tot verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10. Zes kwetsbaarheden waren specifiek gericht op deze patch. Het Franse monitoring-, waarschuwings- en responscentrum merkte op 8 juni 2021 op: “Wanneer deze kwetsbaarheden worden beperkt, stellen ze de aanvaller in staat volledige controle over het apparaat te krijgen als de gebruiker naar een kwaadaardige site navigeert.” Waarschuwingsbulletin voor computeraanvallen (CERT-FR).

READ  NASA handhaaft zijn enorme raketlancering voor de maan woensdag, nadat orkaan Nicole is gepasseerd