Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Battlefield 2042 en Apex Legends: Bekijk de EA Conference nu hier! | Xbox One

Zoals eerder deze maand aangekondigd, zal Electronic Arts ervoor zorgen dat Diverse evenementen in de maand juli Bron van EA Play-conferentie. De eerste wordt vandaag uitgezonden en is live te zien op Xboxygen!

Bekijk Battlefield 2042 Conference en Apex Legends

De EA PLAY Live 2021 Spotlight-conferentie van vandaag zal zich richten op Electronic Arts FPS, en meer specifiek Slagveld 2042 En de Apex Legends.

  • wanneer? EA PLAY Live 2021 Spotlight – de toekomst van FPS
  • wanneer ? Donderdag 8 juli, 19u (Franse tijd)
  • of? Exclusief online om live bij te praten over Xboxygen

Zoals bij elke conferentie op Xboxygen, kun je de EA FPS-conferentie in dit artikel live volgen via onderstaande video.

Het evenement zal worden bijgewoond door Oscar Gabrielson, Managing Director van DICE, Christian Grass, Managing Director van DICE LA, Vince Zampella, oprichter en CEO van Respawn Group, Chad Grenier, Director of Development bij Apex, en Stella Chung van IGN.

Het draait allemaal om de aankondiging van Battlefield 2042, wat het op 22 juli voor jou en Apex Legends in petto heeft, en de toekomst van FPS als geheel. Het is op dit moment moeilijk te zeggen of er een grote onthulling wordt verwacht, maar we weten nu al dat de nieuwe modus voor Battlefield 2042 niet vandaag, maar tijdens de EA Play Live-conferentie op 22 juli wordt gepresenteerd.

READ  Schiet ARM in de voet?