Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het vlaggenschip van Google hervat de hoogste kwaliteit iPhone

De aankomende Pixel 6 zou kunnen profiteren van 5 jaar software-updates, wat een record is in de Android-wereld.

Verwacht dit najaar, zal het gesprek van Google’s volgende vlaggenschip smartphone worden voortgezet. Na te hebben kunnen kijken naar haar gedurfde blikHier is Jon Prosser, een van de meest invloedrijke leakers van dit moment, die al zijn kunstpapieren deelt en vooral Geweldig nieuws!

5 jaar updates

Volgens Prosser zal Google minstens 5 jaar aan updates voor zijn nieuwe set pixels voorbereiden. Als hij niet specificeert of we het hebben over Android-updates of beveiligingsupdates, zou het nog steeds een kleine prestatie zijn in de wereld Android-smartphones.

Oudere Pixels bieden bijvoorbeeld slechts 3 jaar systeemupdates, wat verre van de slechtste is. Met 5 jaar updates kan Google een stuk dichter bij Apple komen, dat iOS-updates voor 5 jaar of langer voor zijn iPhones levert. Neem de iPhone 6S, gelanceerd in 2015: hij zal al compatibel zijn met iOS 15, die in september wordt gelanceerd, heeft sinds de lancering niet minder dan zes grote updates gehad.

stevig kunstpapier

Wat betreft de technische paper is Prosser van mening dat het apparaat in twee varianten beschikbaar zou moeten zijn: een Pixel 6 en Pixel 6 Pro. De eerste zal een 6,4-inch AMOLED-display hebben en een specifieke chip die is ontwikkeld door Google en Samsung, genaamd Witte kapel. Ook moet er een batterij komen met een capaciteit van 4.614 mAh en twee achterlenzen: een 50 megapixel hoofdsensor en een 12 megapixel ultragroothoek.

Voor de Pixel 6 Pro zou het een groot 6,71-inch AMOLED-scherm moeten bieden, met dezelfde interne chip als de Pixel 6, samen met 12 GB RAM. We zullen een batterij van 5.000 mAh vinden, en we zullen profiteren van een derde beeldsensor aan de achterkant, een 48 MP telelens.

READ  De eerste recensies voor Hellblade 2 zijn na 45 minuten spelen binnen, en ze zijn erg positief! | X-Box

Beide smartphones zullen naar verwachting 128 en 256 GB opslagopties bieden, maar alleen de Pixel 6 Pro kan tot 512 GB opslagruimte krijgen. Wat de lancering betreft, loopt Jon Prosser niet specifiek voor op dit punt, hoewel hij opmerkt dat dit rond oktober 2021 zou kunnen gebeuren.

Pixel 5a: wordt het een dreigende steek?

Eindelijk, aan de kant van de Pixel 5a, lijkt de lancering snel te naderen. Het apparaat is zojuist verschenen in de certificeringen van de Federal Communications Commission (FCC), de instantie die de verkoop van elektronische apparaten in de Verenigde Staten autoriseert. Deze certificering vertelt ons niet meer over het apparaat, behalve dat het beschikbaar zal zijn in drie varianten, die elk compatibel zijn met 5G sub-6 GHz.