Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netflix heeft eindelijk de releasedatum en titel van de afleveringen onthuld

Anderhalf jaar na het succes van het eerste seizoen, Netflix Onthult de trailer en releasedatum voor het vervolg op The Adventures of Geralt De Riv.

Officiële releasedatum

Uitgebracht na het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones, het eerste seizoen van de goochelaar Het kwam om de diepe interesse van het publiek voor fictie te onderstrepen en bewees dat het geen voorbijgaande passie was. Hoewel het eerste seizoen geen gebrek had aan gebreken, was het op veel punten toch bevredigend, en we zijn ongeduldig om het vervolg van de avonturen van Gerald, Yennefer en Ciri te ontdekken..

Helaas voor fans van Andrzej Sapkowski’s boeken, De opnames van het tweede seizoen waren hectisch, waardoor de releasedatum werd uitgesteld. Het wachten duurde lang, maar gelukkig begint de mist op te trekken, aangezien Netflix zojuist de releasedatum heeft aangekondigd, tijdens The Witcher Con-evenement, georganiseerd door streamingplatform en studio-cd Projekt, waaraan we de populaire video een plezierige trilogie te danken hebben. Dus het werd vastgesteld op 17 december 2021, twee jaar na het eerste seizoen. (Ter herinnering: het werd uitgebracht op 20 december 2019).

De datum wordt onthuld op een mooie poster, waar we Geralt de Reeve en Siri kunnen zien, van achteren, bovenop Mt. op de achtergrond, Men kan met licht doordrenkte oriëntatiepunten zien van wat lijkt op Kaer Morhen Castle قلعة, een symbolische plek uit het epos de goochelaarWaar hij woont en traint.

Netflix maakte ook van de gelegenheid gebruik om twee verleidelijke foto’s te onthullen, de eerste toont Ciri die Keir Morhen traint en de tweede toont een zingende paardenbloem.

READ  Het elektriciteitsnet, internetstoringen en de aurora borealis: wat zal de impact zijn van zonnevlammen en aardmagnetische stormen die deze week op aarde worden verwacht?

De titel van de afleveringen van het tweede seizoen

Zoals het was voordat het eerste seizoen werd uitgebracht, Netflix maakt gebruik van The Witcher Con om de titel van de eerste zeven afleveringen van seizoen 2 in een teaser te onthullen.

Kun jij de verborgen aanwijzingen in de titels van de afleveringen van seizoen 2 ontcijferen? Deel je theorieën! #en ze delen pic.twitter.com/owpvZE5oVw

9 juli 2021

Kun jij de verborgen aanwijzingen in de titels van de afleveringen van seizoen 2 ontcijferen? Deel je theorieën!

De adressen zullen dus als volgt zijn:

  1. atoom van waarheid
  2. Ker Morhen
  3. wat is er verloren?
  4. Redaans المخابراتintelligentie
  5. draai je de rug toe
  6. beste vriend
  7. Folith Meir

Wat de achtste aflevering betreft, koos het platform ervoor om de titel geheim te houden, om elk gevaar van spoiler te voorkomen. Het lijdt geen twijfel dat de deelnemers zullen proberen een verrassing te creëren met de achtste en laatste aflevering van het tweede seizoen, waardoor de toeschouwers het derde seizoen willen zien. Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Bekijk gerust de spin-off trailer. The Witcher: The Nightmare of the Wolf.