Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung Galaxy S21s maakt zich klaar om te upgraden naar Android 12 met One UI 4

Samsung heeft zojuist officieel gecommuniceerd over de One UI 4-update op basis van Android 12. Het is niet verwonderlijk dat de Galaxy S21s de eersten zijn die hiervan profiteren.

Het is nu officieel, OneUI 4-update gebaseerd op Android 12 Die komt in september op de smartphones van de Samsung Galaxy S21-familie, in bètavorm. De aankondiging is officieel en komt van het South Korean Building Community Forum, We hadden er zin in.

Een update wordt verwacht aan het einde van het jaar

Dit jaar heeft Google zijn bètatestprogramma iets anders aangepakt dan in voorgaande jaren. In feite zijn bijna alle versies van Android 12 Beta gereserveerd voor Pixel-smartphones. Eerder namen verschillende modellen van andere fabrikanten deel aan verschillende fasen van de ontwikkeling van de Android-update.

De afgelopen weken zijn er versies van de Galaxy S21 uitgerust met Android 12 gespot op GeekBench. Dus we verwachtten nieuws over de bètaversie van Samsung.

Er zijn veel verwachtingen over de update van One UI 4. Ten eerste omdat fabrikanten niet integreren Al het nieuws van Google. Wordt de nieuwe Material You-interface geïntegreerd? Niet te geloven, misschien is Samsung van plan om een ​​andere ervaring op One UI aan te bieden. Daarnaast zal One UI 4 ook zijn eigen veranderingen en nieuwigheden introduceren. Eindelijk werken Google en Samsung samen aan Galaxy horloge 4 en het besturingssysteem, wat ook positieve gevolgen kan hebben voor One UI.

In alle gevallen is de Galaxy S21 Het zal als eerste profiteren van One UI 4 met een update die zeker eind 2021 zal verschijnen.