Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung Galaxy A52s: meer vermogen voor dit verschil dan de A52 5G

Google heeft geen monopolie op verrassingsadvertenties. Samsung heeft de nieuwe Galaxy A52s al stiekem geformaliseerd redactiekamer Engels op dinsdag 17 augustus. Een licht verbeterde versie van de Galaxy A52 5G, een van de best verkochte versies in de middenklasse telefoons.

De belangrijkste verandering die de Galaxy A52s 5G met zich meebrengt, is de geïntegreerde processor. Samsung kiest voor de Snapdragon 778G die de Snapdragon 750G in de Galaxy A52 5G vervangt. RAM verandert niet, evenals opslagruimte. Er zijn dus drie versies: twee met 128 GB RAM met 6 of 8 GB RAM en één met 256 GB + 8 GB RAM. Nog een nieuwigheid, de aanwezigheid van een 25W-oplaadblok terwijl deze bovenop 15W staat in het geval van oudere modellen – hoewel de smartphone snel opladen op 25W accepteerde met een geschikte adapter.

Voor de rest is de Galaxy A52s 5G in alle opzichten identiek aan zijn voorganger. We vinden dan ook een 6,5-inch Amoled-paneel, met een verversingssnelheid van 120 Hz en een punch in het midden, met daarin een 32 MP fotomodule. Aan de achterzijde is de uitlijning van 4 units vernieuwd. Een 64 MP-hoofdcamera in combinatie met een ultragroothoek 12 MP vindt zijn plaats, net als de macro- en dieptesensor van elk 5 MP. De samenstelling van 4.500 mAh blijft in het spel, wat een smartphone-equivalente autonomie zou kunnen geven, of zelfs groter als de Qualcomm SoC energie-efficiënt blijkt te zijn. Ter herinnering: we hebben een autonomie van 22 uur en 30 minuten waargenomen op de Galaxy A52 5G.

In het VK is de Samsung Galaxy A52s 5G beschikbaar voor pre-order vanaf 24 augustus, te koop op 3 september. Het wordt gelanceerd voor £ 409, of ongeveer € 480, wat een hogere startprijs is dan de A52 5G. Op dit moment is het Franse grondgebied niet uitgeroepen.

READ  Ezviz LC3 armatuur-cameratest: kijken in de schijnwerpers