Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oddworld: Soulstorm officieel aangekondigd op Xbox | Xbox One

Exclusief uitgebracht op Playstation-apparaten, Oddworld: Soulstorm Het is eindelijk officieel bevestigd voor Xbox nadat het de afgelopen maanden bij verschillende game ratingbureaus is gespot.

Exclusief voor Oddworld: Soulstorm stopt binnenkort

Deze keer is het officieel. Oddworld: Soulstorm Het zal goed uitkomen op Xbox Series X | S en Xbox One, bevestigen ontwikkelaars vandaag.

Oddworld: Soulstorm Het werd aangekondigd in 2016, maar werd onlangs, afgelopen april, uitgebracht op PlayStation en pc. Tijdens de release van een nieuwe trailer voor de game vorig jaar, werd de vermelding van de tijdelijke exclusieve ook getoond in de volgende resolutie Console exclusief voor een beperkte tijd. Ook beschikbaar op pc.

We weten de releasedatum van de game voor Xbox nog niet, maar de ontwikkelaars van Oddworld Inhabitants beloven deze binnenkort te onthullen.

Als we niet weten hoe lang deze exclusiviteit voor Sony is, is het mogelijk dat we niet per se lang hoeven te wachten voordat we de game op Xbox zien landen, aangezien het Braziliaanse ratingbureau de game eerder dit jaar al op de console van Microsoft plaatste.

Onlangs is het ook de beoordeling van de game op Xbox Series X en S en op Xbox One gespot op de Amerikaanse game-dealing-website ESRB. De game wordt beoordeeld met een T voor “Teen”, logisch genoeg als de PlayStation-versie.

Oddworld: Soulstorm Het werd uitgebracht op pc en PlayStation op 6 april 2021. Het is een remake van Oddworld Abe’s Exodus.

READ  Netgear Orbi RBK352 netwerkkittest: WiFi 6-dekking met hoge prestaties