Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Als de Apple Watch Series 7 er zo uit zou zien, zou iedereen hem versnipperen

Apple Watch Series 7 introduceert een nieuw, rechtlijnig ontwerp geïnspireerd op de nieuwste iPad en iPhone.

Een grote verandering in het mogelijke ontwerp van de Apple Watch? Hoe dan ook, dat is wat deze nieuwe 3D-weergaven te bieden hebben 91 mobiele telefoons van industriële graphics.

Op de lijst: platte chips, zoals de nieuwste iPad Pro, iPad Air en telefoon 12. Een look die absoluut Apple lijkt te willen dwingen op al zijn belangrijke producten. Met slechts een maand van de Apple Watch Series 7 die werd getoond tijdens de conferentie gewijd aan de iPhone 13, kunnen we logischerwijs wat krediet geven aan deze afbeeldingen, vooral omdat ze aansluiten bij de laatste geruchten over de verbonden toekomst van Apple

Zo vinden we een compleet nieuwe behuizing met rechte randen, met afgeronde hoeken, zoals de iPhone 12. Aan de linkerrand komen twee speciale sleuven voor de luidspreker, terwijl de rechterrand niet veel zal veranderen met zijn eigen knop, de Digital Kroon en zijn microfoon.

Zoals opgemerkt door 91mobile, zal het grote model van 44 mm iets dunner zijn dan het huidige model. Apple Watch-serie 6Met een dikte van 9 mm vergeleken met 10,7 mm momenteel. De site specificeert niet wat het 40 mm-model zal zijn.

Wat betreft het scherm – als het niet zichtbaar is in deze schermen – kan Apple een nieuw proces gebruiken om de afstand tussen het OLED-paneel en de glaslaag te verkleinen, waardoor er ruimte vrijkomt in het frame.

Apple Watch Series 7 motiveert je om te gaan wandelen

Wat nieuwe functies betreft, kan Apple wedden op een functie genaamd “runtime”. Het is gemodelleerd naar de “Time to Walk”-functie die verscheen in de Fitness+ abonnement-app, en is bedoeld om je aan te moedigen om te wandelen met inspirerende verhalen gedragen door beroemdheden.

READ  Amazon's beste technische deals die je niet mag missen