Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung bevestigt voor het einde van het jaar te beginnen met publiceren

Samsung toonde zijn One UI 4-software met Android 12 iets meer en gaf aan dat de release voor het einde van het jaar zal beginnen.

Samsung One UI 4

Eén UI 4-demo // Bron: Samsung

Samsung heeft al een relatief geavanceerde preview gegeven van One UI 4, de interne interface is afhankelijk van: Android 12. Ter gelegenheid van Samsung’s Developer Conference 2021 heeft het Zuid-Koreaanse merk zijn software-ervaring een stukje verder gebracht. De mobiele gigant maakte met name van de gelegenheid gebruik om te bevestigen dat hij voor het einde van het jaar zal beginnen met een update. Niets verrassends, maar het is goed om te horen.

Ter herinnering: One UI 4 is in een paar landen al in bèta. Wanneer hij zegt dat het zich zal verspreiden Gedurende dit jaar Samsung heeft het over de stabiele versie van zijn nieuwe interface. Het lijdt geen twijfel dat de meest onderscheidende modellen van het merk, zoals Galaxy S21 UltraEn Galaxy Z Fold 3 waar Galaxy Z Flip 3, zal de eerste zijn die zich zorgen maakt.

De fabrikant maakte van de gelegenheid gebruik om terug te keren naar de weinige verwachte nieuwigheden van One UI 4. Het is dus duidelijk dat we een mogelijkheid zullen vindenSysteemkleuren uitlijnen met achtergrondkleurenAfgeronde widgets, dubbele emoji’s en andere functies die al zijn geïntroduceerd of gerelateerd aan Android 12 (vooral met betrekking tot privacy-instellingen).

Er zijn nog enkele wijzigingen in One UI 4

Samsung heeft echter een paar kleine extra’s die welkom lijken. One UI 4 belooft al de haptische feedback te verbeteren voor een beter gevoel onder de vinger bij interactie met de interface en beter voor geluidseffecten te zorgen (zelfs de schijnbaar onschadelijke benadrukken het merk).

READ  PS5: upgrade op controller-oplader

In het paneel met snelle instellingen kreeg de helderheidsmeter een beetje een oplossing. Het is nu dikker, zoals te zien is aan de voorkant van Google Pixels.

Samsung One UI 4 Helderheidsmeter

Helderheidsmeter in One UI 4 // Bron: Samsung

Er is ook de kwestie van de optimalisatie van de vloeibaarheid in de camera. Samsung geeft een voorbeeld van beeldzoomen: de interface geeft precies het zoomniveau weer volgens het schuiven van je vinger.

Afbeeldingen worden ook beter bekeken voordat u ze deelt, om er zeker van te zijn dat ze het verzenden waard zijn.

De Galaxy Book-interface is rechtstreeks afgeleid van One UI 4 voor sommige van zijn apps en het uiterlijk van de interface.
Lees verder