Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samen op vakantie in Cannes, deze foto vertelt ons veel over hun verblijf!

Ook op vakantie is Alessandra Sublette nog erg actief op social media. De kans om erachter te komen dat de presentator van Channel One het naar zijn zin heeft, omringd door dierbaren. Donderdag 5 augustus 2021 plaatste de persoon die L’Amour est dans le weide presenteerde voor Karine Le Marchand een nogal ontroerende familiefoto op sociale netwerken. Sterker nog, op de trouwdag van haar ouders stonden er iets veertigers aan hun zijde. “49 jaar getrouwd J & J. Persoonlijk heb ik haar opgegeven, maar wat een vreugde om je dochter te zijn, ze bleef bij je, zelfs op 44-jarige leeftijd […] Lang leve de liefde, vriendschap en het leven”, Ze schreef in het bijschrift van een foto genomen in het Château de la Chèvre d’Or in ze, waar iedereen samenkwam voor de gelegenheid.

Zaterdag 7 augustus 2021 veranderde Alessandra Sublet het toneel. Vanuit Cannes plaatste Lyonnaise een nieuwe foto op haar Instagram-account. En de TF1-presentatrice zelf was voor de gelegenheid omringd door twee zeer beroemde acteurs waarvan ze lijkt te genieten.

Alessandra Sublet geniet van een vakantie met Frank Dubusque en Gary

Op de foto die op Instagram is gepost, onthult Alessandra Sublette een prachtig gebruind lichaam. De gastvrouw droeg gewoon een korte witte korte broek die haar karamelkleurige benen liet zien. Met een brede glimlach en zonnebril op de neus staat de gastheer naast Frank Dubusque en Gary. Tegenwoordig tonen toeristen trots een kaart met de verschillende soorten vissen. Een essentieel accessoire voor De vriendengroep die net een ochtend in diep water heeft doorgebracht. “Ochtend onder water met mijn super snorkelaar monojarrytypique en @fdubosc_officiel ✌️ Bedankt Jean Nico en MJnaturdiveeasydive_france voor deze prachtige ontdekking terwijl we de zeebodem beschermen!” , Alessandra Sublette legt het uit in The Legend.

READ  WWE SmackDown-resultaten voor 4 maart 2022

https://www.instagram.com/p/CSRUhmVquty/

Zie ook: Alessandra beledigd door een producer in het bijzijn van iedereen… Ergernis!