Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dennis “DT” Thomas, stichtend lid van Kool and the Gang is overleden

Dennis “DT” Thomas, een van de oprichters van de legendarische funk- en discogroep Kool and the Gang, beroemd om zijn liedjes als een vieringHij stierf zaterdag 7 augustus op 70-jarige leeftijd, zo maakte de coaching bekend.

Op 7 augustus 2021, Dennis Thomas [connu sous le nom de « Dee Tee »], geliefde echtgenoot, vader en mede-oprichter van Kool and the Gang, is op 70-jarige leeftijd vredig in zijn slaap overleden in New Jersey”En Ze verwees naar de groep op haar Facebook-pagina, die vorig jaar al een van zijn leiders verloor, Ronald Bell.

Lees ook Matt Ronald Bell, mede-oprichter van Kool and the Gang

“De essentie van een geweldige man”

“Het oorspronkelijke lid van Kool and the Gang, Dennis stond bekend als de belichaming van de gentleman, geliefd om zijn trendy kleding, hoeden en relaxte houding.”, Groeten aan haar partners.

“saxofonist, fluitist, percussionist” En “Meester van festiviteiten tijdens concerten”Hij maakte zijn laatste optreden met de groep op 4 juli, tijdens de Hollywood Bowl in Los Angeles, identificeerden ze.

Opgericht in 1964 in New Jersey, eerst onder de naam Jazziacs door de broers Robert en Ronald Bell, en met name Dennis Thomas, hebben Kool and the Gang een zeldzame leeftijd, zowel op het podium als in nachtclubs, waar ze weer dansen.

een vieringEn jungledansEn kom er maar opEn VrouwenavondDe groep heeft veel hits en heeft veel rapklassiekers geïnspireerd.

De wereld met AFP

READ  Fans van de show gingen tot tranen toe