Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Issa Doumbia: Het vermiste familielid is gevonden, geeft details

Vrees meer dan kwaad! 8 augustus 2021, Issa Doumbia Geruststellend nieuws over een familielid dat spoorloos in Parijs is verdwenen. In een commentaar op een zwart-witfoto schreef hij: “Goed gevonden te worden, bedankt voor alles. Het is een beetje pijnlijk, maar het komt goedZonder verdere details over zijn verwondingen te geven, zei de filmacteur Arabieren over de stad Hij zou opgelucht moeten zijn dat hij er eindelijk een van zichzelf kan vinden. De komiek ging onlangs op vakantie in de Dominicaanse Republiek en hij wilde ook zijn abonnees bedanken die hem zeker hebben geholpen bij het vinden van de vermiste, lijdende aan de ziekte van Alzheimer.

De dag ervoor om middernacht op 7 augustus 2021, lanceerde de 39-jarige acteur een echte oproep voor hulp op sociale netwerken om een ​​familielid te redden dat vermist lijkt te zijn in de omgeving van Parijs. “Het kan in Parijs 20 of 11 zijn, deel het alsjeblieft. # Alzheimer. Hij is een lid van mijn familie‘, schreef hij in het bijschrift bij een foto van een bebaarde, relatief oude man. Het is duidelijk dat hij erg bezorgd was, zijn post zou de abonnees van de acteur in staat hebben gesteld om een ​​snelle en effectievere zoektocht in de regio Parijs uit te voeren.

Helaas is Issa Doumbia niet de enige artiest bij wiens minnaar de ziekte van Alzheimer is vastgesteld. Dit is ook het geval met Elie Simon met zijn vader die stierf in september 2020, Nicolas Bedos met zijn vader Guy die stierf in mei 2020, Omar Sharif die stierf in juli 2015 en ook voor Julien Courbet wiens moeder stierf in juli. van de ziekte van Alzheimer.

READ  Karen Ferry draait netizens om met haar "geknipte" jurk met ronde hals