Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leticia Hallyday is ziek, haar toestand gaat niet zoals ze had gehoopt, het is een nachtmerrie!

De hallucinatie van Leticia Halliday. Na deze kwellende paar maanden van breken met Jalil Lispert, valt hun kostbare krediet uit elkaar!

Leticia Hallyday is in gevaar!

Over een paar weken worden Leticia Halliday en Jalil Lispert een jaar lang verliefd. Bovendien was het Bernard Montell die het onderwerp voor het eerst ter sprake bracht in de TPMP-groep. Hij was een oude vriend van Johnny, hij kende de jonge vrouw en volgde haar ontwikkeling dan ook met belangstelling. Toegegeven, hij is blij dat ze haar glimlach weer heeft gevonden. Helaas, overrijden Met mensen als Luana Belmondo of Yves Rénier geworteld in zijn geheugen. Wat de gelukkige verkozene betreft, het begon allemaal met een documentaireproject over Taulier. Van draad tot naald wordt aangenomen dat ze de stukjes van hun gebroken hart hebben kunnen herstellen.

Zoals de panoramische foto hierboven bewijst, is dit te zien aan de stralende bijschriften die regelmatig op internet worden geplaatst. Want ja, het was geen bestand gehakt Hij werkte om de ziel van de weduwe van een jong idool te bevredigen als de weduwe van de geliefde van de oude Sonia Rowland. Helaas, een paar kleine tegenslagen met betrekking tot het visum van de heer bezoedelen dit fascinerende sprookje een beetje. redelijk ! Ze houden daar geen rekening mee en troosten zichzelf door te denken aan een reünie tijdens de vakantie. Ze roept de kleinste details op en streeft naar perfectie. Van Parijs tot het zuiden van Frankrijk of zelfs Saint Barth, ze hebben geen reden om hun liefde te verbergen. Fans zijn er dol op en willen meer. Helaas wacht hen deze keer een tragedie op het kruispunt. Hoe zullen ze ervan herstellen?

READ  Yusufa's hymne aan de blues "Never Trouble" Roslyn Pachlow

De zomer verandert in een nachtmerrie

Na symbolisch om zijn hand te vragen met een hangslot op de Pont des Amoureux, werd Jalil Lispert een gelukkiger man dan ooit. Ze zei ja! Nu lijkt alles eenvoudig en duidelijk. Ze moeten hun vakbond zo snel mogelijk organiseren, zodat hij weer in de Verenigde Staten kan gaan wonen. Door de aanwijzingen van Saint-Barth te volgen, weet hij dat ze quality time met hun gezin zullen doorbrengen. Deze vrolijke stam is opnieuw gemaakt om de verjaardag van de geadopteerde dochters van Johnny te vieren. Op 13- en 17-jarige leeftijd zijn ze goed opgegroeid en lijken ze ook klaar om een ​​andere man met open armen te verwelkomen. Er komt echter een verrassingsgast die deze momenten samen en vooral de reünie verwent!

De komst van een deltavariabele dwingt ons te denken aan een worstcasescenario. Anderhalf jaar lang heeft de gezondheidscrisis wendingen gekregen. We begrijpen elke ochtend dat het aantal gevallen toeneemt en dat ziekenhuizen weer alarm slaan. Bovendien is het in DOM-TOM een tragedie die plaatsvindt zonder dat we kunnen ingrijpen. Voor Leticia Hallyday en haar familieleden was dit echt waar ze het meest bang voor waren! Helaas zullen de beslissingen van het staatshoofd hen niet geruststellen, integendeel!

Het begon allemaal goed!

Van Halloween tot juni zijn restaurants en andere nachtclubs gesloten voor het publiek. Na verdriet, woede en ontsteltenis deden ze er alles aan om hun instellingen voor te bereiden op het vastgestelde protocol. Helaas is dit duidelijk niet genoeg om de epidemie in te dammen. Elke toerist of local zou een reden moeten hebben. Leticia Hallyday zal haar familieleden niet kunnen herenigen op haar bruiloft, niet morgen de dag ervoor.

Als we het samenvatten, lopen geliefden en kinderen het risico dat ze vast komen te zitten op het eiland. Zeker, binnen Villa Jade zou er niets a priori kunnen gebeuren. Maar laten we niet vergeten dat Leticia Hallyday op 14 september een datum in de hoofdstad heeft vastgesteld voor de inhuldiging van een monument ter ere van Johnny. Fans kijken uit naar dit moment omdat het ook een kans is om Laura Smit en David weer te zien. Sinds de ondertekening van de erfovereenkomst hebben we op afstand vergeven. Hoe zal dit allemaal eindigen? Recht uit de sterren zou Taulier spijt moeten hebben dat zulke dingen zijn gebeurd. Laten we duimen dat ze een beetje rust krijgen voor dit nieuwe schooljaar als geen ander.

READ  Geslagen en verdronken in de vergetelheid...