Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry vernederd door Meghan?

Meghan Markle is het doelwit van meer kritiek. Op zaterdag 7 augustus viel koninklijke expert Lady Colin Campbell de hertogin van Sussex aan op haar kanaal Youtube, meld het Zondag Express. Inderdaad, de Engelse aristocraat, die Mis de kans niet om met de vrouw van prins Harry om te gaan, reactie op Video gemaakt om het jubileum te vieren Deze laatste vierde woensdag 4 augustus zijn veertigste verjaardag. De voormalige ‘Suits’-actrice lanceerde een 40 x 40-campagne om “vrouwen te begeleiden” die “terug willen naar de arbeidsmarkt”. Om dit initiatief te promoten, vertrouwde ik op de aanwezigheid van Melissa McCarthy in een stripverhaal dat op de site werd geplaatst. Archwell. En volgens de koninklijke auteur zou Meghan Markle haar man hebben uitgelachen tijdens deze reeks…

In deze video doen de twee vrouwen alsof ze het verjaardagsprogramma van Meghan Markle bespreken. En in een fragment uit dit kleine foutje, kunnen we prins Harry op het raam zien dribbelen met ballen. Uiterlijk amuseert zijn vrouw erg, grappig. “Vernedering”, zegt Lady Colin Campbell, die, zonder zijn woorden uit te spreken, de hertog van Sussex vergelijkt met een “hofnar”. En om te lanceren: “Kun je je voorstellen hoe vernederend het is voor de prins van het Verenigd Koninkrijk om met ballen te spelen? (…) Alles is ontworpen om Harry te beledigen en hij is te dom om hem te zien.” Volgens de tv-persoonlijkheid: “Als zo’n scenario begon, zouden ze (…)

Lees meer op de GALA-website

Video – Jean-Michel Blanquer: Een kleine verandering in het zomerse uiterlijk van de minister
Kate Middleton en William zijn ondanks Megxit beroemder dan ooit
Elizabeth II: een koninklijke barbecue in afwachting van haar eerste zomer zonder prins Philip
Foto – Richard Perry deelt een schattige foto van zijn dochter Mila, zijn ‘zuurstof’
Foto – Wanneer Isabelle Balkany zichzelf geaaid laat door haar “beste minnaar”

READ  Astrid Philon gedwongen af ​​te vallen? Zijn beproeving tijdens het filmen van Extreme Limit