Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lawrence Pocolini’s eerste stappen in de cartoon “Iedereen wil zijn plaats innemen”

Ze zet haar eerste stapjes. Met dankbaarheid lanceerde Lawrence Poccolini vandaag haar eerste programma getiteld “Iedereen wil zijn plaats innemen” op Frankrijk 2: “Bedankt dat ik ‘s middags naar huis mochtDe gastheer droeg de fakkel van Nagui, die al meer dan 10 jaar aan het roer van de show staat. Bij haar première stuurde de presentatrice hem een ​​bericht: “Een dikke kus voor Naghi die me de sleutels heeft nagelaten. Hart voor jou, mijn vriend. Ik houd van jou!“. puremedias.com nodigt u uit om deze reeks te bekijken.

Lees ook

televisie

Vertrek Messi: een Spaanse presentator stapt live op…

& quot;  Koh Lanta La Legend "  : Hoe sociale netwerken onenigheid zaaiden tussen twee generaties avonturiers

televisie

“Koh-Lanta La Légende”: hoe sociale netwerken de onenigheid verspreiden tussen …

BFM DICI: Lokale BFMTV verontschuldigt zich na 'valse' opmerkingen van zorgverleners

televisie

BFM DICI: BFMTV’s lokale zender verontschuldigt zich na opmerkingen…

Veel updates

Wie nieuwe gastheer zegt, zegt nieuwe look en nieuwe basis. Voor de gelegenheid presenteerde France 2 zich met nieuwe credits, met vernieuwde muziek en een nieuw muzikaal thema, evenals een nieuw bord dat toelaat “Betere voortgang in het spel“, zoals de zender in een persbericht aankondigde. Het is een vooruitgang die wordt bereikt door de voortgang van de kandidaten naar de kampioen die tegenover hen staat. Vooral omdat Lawrence Poccolini, zoals in alle andere games die het jarenlang heeft gepresenteerd, zit, behalve tijdens de finale overeenkomst.

Wat betreft de regels, als het spel nog steeds in drie fasen wordt gespeeld, waarbij de kandidaten geleidelijk worden verwijderd, verschijnt er een nieuwe nauwkeurigheid. Vanaf nu begint de eerste ronde met “QPT” of “Question for All”, een vraag die aan alle kandidaten wordt gesteld vóór de twee individuele vragen.

READ  Lucy en Maxine (Koh Lanta) zijn stiekem close voordat ze op avontuur gaan? De waarheid is eindelijk onthuld!

Naast de ontmoedigende taak om het roer in handen te nemen in de legendarische France 2, zal Laurence Boccolini ervoor zorgen dat een publiekskwaliteit zoals die van Nagui wordt bereikt. Vorig seizoen werd “Iedereen wil zijn plaats innemen” gemiddeld bekeken en bekeken door het publiek op France 2 door 1,71 miljoen kijkers, of 17,6% van de individuen gedurende vier jaar en meer, meldde Mediatry.