Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kad Murad als koppel: Hoe ontmoette hij Julia Vinali?

Hij is een van de beroemdste acteurs in Frankrijk, en dat al vele jaren. bijna bedoeld Hij debuteerde samen met Olivier Baroux, met het cultduo Kad en O, voordat hij aan een succesvolle solocarrière begon. Vertegenwoordiger betaalbaar, hij heeft veel hits gehad in de bioscoop en je kunt hem vanavond om 21:05 vinden in France 3 in Marseille, een komische film geregisseerd en met Patrick Bousso en Matthew Madinian.

In plaats van geheimzinnig te doen over zijn privéleven, had Kad Murat een lange relatie met actrice Emmanuel Couso. Samen hadden ze een zoon, Khalil (geboren in 2004), voordat ze uit elkaar gingen. Sindsdien is hij een relatie aangegaan met tv-presentatrice Julia Vignali. Een relatie die al sinds 2014 aan de gang is, na hun eerste ontmoeting die plaatsvond in de weergavegroep c voor jou De 57-jarige acteur deed er aan mee. “De eerste keer dat ik fysiek dichtbij kwam, was ze erbij”, bevestigd in de aanbieding We maken tv opnieuw Op RTL in februari 2019, voor een waarschuwing: “Ik wil nog niet zeggen hoe het is gegaan.”.

Een bijeenkomst die twintig jaar geleden had kunnen plaatsvinden!

Een heel mooi liefdesverhaal dat zeker eerder had kunnen beginnen als we de woorden van de 46-jarige omroeper hadden geloofd. gevraagd door 7 dagen tv In juli 2019 legde Julia Vignali uit dat ze twintig jaar geleden op dezelfde zender hadden kunnen werken. “In 2000, Ik had een cast om een ​​Comédie-anker te worden! Dit was de tijd dat Cad en Olivier Barrow aantrad Grote show. Het is niet optioneel. Een jammerlijke mislukking…’Ze onthult, voordat ze besluit, iets over een filosoof: Moraliteit: wanneer twee mensen elkaar ontmoeten, eindigen ze altijd.

Zoeken naar Kad Murad in Marseillemaandag 9 augustus 2021 om 21:05 op M6.

READ  Vóór prins William was ze smoorverliefd op een beroemde acteur!