Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“De beste film aller tijden” voor fans van de saga!

Op maandag 9 augustus zond M6 een van de cultfilms van de Franse cinema uit: OSS 117: Rio reageert niet meer. Een klassieker voor veel netizens die hun enthousiasme hebben geuit op Twitter!

Een paar dagen geleden keerde geheim agent Hubert Bonisseur de la Bath met hem terug in donkere kamers OSS 117: Rode waarschuwing in zwart Afrika. Een film geregisseerd door Nicholas Bedos, fans van dit door Jan Bruce geïnspireerde verhaal hebben reikhalzend uitgekeken naar. Sinds de eerste OSS 117, geregisseerd door Michel Hazanavicius en uitgebracht in 2006, is het Jean Dujardin die de geheim agent Hubert Bonisseur de la Bath perfect belichaamt.

Het record van Jean Dujardin

Goede programmering voor het moreel

Op maandag 9 augustus koos M6 ervoor om op een veilige gok te wedden door het tweede deel van de filmreeks uit te zenden, OSS 117: Rio reageert niet meerHet werd uitgebracht in 2009 en geregisseerd door Michel Hazanavicius. Deze keer werd onze favoriete geheim agent naar Brazilië gestuurd. zijn missie? Hij vond een microfilm met de namen van twee Franse medewerkers, voor een grote som geld die hij moest betalen aan von Zemmel, een voormalige nazi. Het tweede deel dat niemand is vergeten!

cult replica’s

Het is duidelijk dat Hubert Bonisseur de la Bath onderweg een groep personages zal tegenkomen, de een nog belachelijker dan de ander. In de cast van OSS 117 II vinden we Louise Monot, Alex Lutz, Reem Kherici en zelfs Wijlen Pierre Bellemare. En net als de eerste film zit deze vol met gekke strepen die de afgelopen jaren populair zijn geworden. Heilige Hubertus!

READ  Le Chant du Loup: bestaat het gouden oor echt? - Nieuws van de bioscoop

Dan zijn er de puristen, degenen die het moeilijk vinden om de pagina van de eerste OSS 117-films om te slaan.Degenen die de laatste van het gesigneerde epos niet echt konden waarderen Nicolas Bedos, vers in de bioscoop, OSS 117: Rode waarschuwing in zwart Afrika.

Hoe dan ook, dit tweede deel van de beroemde saga gedragen door Jean Dujardin heeft de harten van OSS 117-fans hartverwarmd.De perfecte gelegenheid om de cultlijnen te benadrukken en te beseffen dat het stof in de loop van de tijd niets (of bijna) heeft verlaten ervan!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: