Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geslagen en verdronken in de vergetelheid…

Op dit moment is Christian Quesada nog steeds de op één na grootste mentor in de algemene beoordeling van Twaalf coups de midi. Gelukkig zouden Jean-Luc Reichmann en de productie van de show moeten zien dat de man een beetje achterloopt in de kijkcijfers. De huidige middagmeester is op weg om hem te verslaan. Maak je geen zorgen, wij Laat ons je er alles over vertellen. ben je klaar ?

De grote val van Christian Quesada

De opkomst van Christian Quesada was net zo indrukwekkend als zijn val. Tussen juli 2016 en januari 2017 was hij kampioen”12 uur opnamenDoor honderdduizenden euro’s te winnen. Maar een paar jaar later maakte zijn ongelooflijke TF1-carrière plaats voor een duistere relatie. De voormalige kandidaat is inderdaad aangeklaagd en in voorlopige hechtenis gehouden op beschuldiging van het bezit van kinderpornografie** en corruptie van minderjarigen. Veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf in 2020, werd hij uiteindelijk in maart 2021 vrijgelaten voordat hij in het wild verdween.

Als Jean-Luc Reichmann en de productie van “12 uur opnamen“Cristian Quesada had nooit een kandidaat kunnen zijn, ze hebben geen andere keuze dan te wachten tot andere grote kampioenen hem naar beneden halen op de ranglijst. Hoewel veel kandidaten hebben geprobeerd de gevallen kampioen te vergeten, is het Eric die het uiteindelijk zal halen door de titel te behalen. toppositie in juni 2020. Maar ze rekenen nu op Bruno, die goed op weg is om hem naar het derde podium te brengen.

Christian Quesada, Bruno binnenkort tweede in het klassement?

Aanstaande dinsdag 3 augustus is Bruno bijna klaar vergeten Niet veel meer dan een christelijk fragment. Om welke reden dan ook ? Nou, het is heel eenvoudig. Over een paar dagen (als alles goed gaat), zal hij de tweede plaats innemen in de ranglijst van de grootste kampioenen van het spel uitgezonden op TF1. Sterker nog, de huidige meester van de middag zou het graag willen overtreffen in termen van winst, op 810.995 euro (tegen 809.392 euro). Hij heeft nu nog maar drie inschrijvingen om voor eens en altijd zijn tweede plaats te verzekeren.

Maar we weten dat het niet de tweede plaats in het klassement is die Bruno najaagt. In feite heeft de huidige meester van Noon het nooit verborgen, hij droomt ervan Eric, de grootste held in het spel, neer te halen.Terwijl hij wacht om het record te breken (of niet), kan de kandidaat rustig genieten van zijn winst. Wat je niet weet, is dat het in een straaltje wordt afgeleverd:”Ik ontvang contant geld naarmate ik vorder, met een gat van ongeveer drie maanden tussen vrijgave en betaling. Het stelt me ​​in staat om mezelf een beetje te organiseren en niet in één keer een grote cheque te ontvangen.”

READ  Vanwege de woede van een kandidaat willen netizens dat haar man "wegloopt" en "scheiden"

Wat gaat hij met zijn winst doen?

Over een paar uur zou hij eigenhandig de tweede plaats in de “12 rugslag”-ranglijst moeten behalen, de redactie van Objeko zal je vertellen wat je met zijn winst moet doen. Nou in een recent interview met onze collega’s van duurBruno legde uit hoe hij zijn verdiensten in zijn leven zou gebruiken:Ik ben niet de gekste man ter wereld, dus ik denk dat ik investeringen en huurinvesteringen ga doen. Ik wil graag investeren in appartementen in het zuidwesten, waar ik vandaan komHij begint met in het bijzonder te zeggen.

Maar zoals je je kunt voorstellen, besloot Bruno ook wat plezier te maken. In het bijzonder zou hij voor een kort verblijf in de buurt van Orlando willen gaan. Niet om de stad te bezoeken, maar om naar het pretpark te gaan. Wie is de ? Makkelijk, Disneyland: “Het geld dat ik spaar zou zijn om mijn ouders te verwennen en uitstapjes te maken. Met mijn neef en zijn vriendin zijn we van plan om naar Orlando, in de Verenigde Staten, te gaan om tien dagen in de themaparken door te brengen.” Tot slot wil de huidige lunchmeester ook nog wat geld doneren aan de verenigingen.