Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christina Cordola pronkt in een mini bikini en onthult haar perfecte lichaam!

Christina Cordola wisselt tussen foto’s van prachtige landschappen en beelden van haar perfecte lichaam. Zo hebben de abonnees onder alle omstandigheden iets om van te genieten. bezwaar Verberg niet voor je dat sommige van zijn fans hun gewetenloze voorkeuren tonen. En we zullen je niet verrassen door je te vertellen dat de unaniem overeengekomen foto’s op het Instagram-account van Christina Cordola haar foto’s zijn. Naast een zwembroek kan het web alleen maar omdraaien! Hoe dan ook, dat dachten zijn fans toen ik het genoegen had om deze foto van de priesteres van stijl te zien in twee ultramoderne stukken.

Maar laten we, voordat we de apocalyps aan u onthullen, de tijd nemen om over de M6-ster te praten. Zijn carrière is immers uitzonderlijk. Van een model naar een professionele haarstylist gaan is een heel coole omleiding. Hoewel Christina Cordola Ben er niet tevreden over. Ze belt zichzelf op tv en praat met heel Frankrijk in plaats van alleen de ene klant na de andere te behandelen. Geen wonder dat het al snel een favoriete plek werd in de harten van de Fransen.

Christina Cordola besteedt puur jij aan het winkelen Voor de koningin van twee stukken

Christina Cordola is absoluut geweldig. Haar ambitie wordt alleen geëvenaard door haar schoonheid. Ooit in de schijnwerpers, altijd in de schijnwerpers? Wie weet wil de M6-ster misschien wegblijven van de camera’s als ze besluit met pensioen te gaan. Maar voorlopig is het helemaal geen hot topic. Sterker nog, ze schittert meer dan ooit en haar fans kennen haar heel goed. Zowel op tv als op Instagram verschijnt het, wat een vaardigheid! Wat een charisma! Iedereen heeft het echter moeilijk omdat ze alleen shows op de M6 hosten. Ze wordt op alle tv-zenders uitgenodigd om haar technieken te presenteren, en ze is succesvol. En hoewel het zo’n vijftien jaar geleden begon, is het ons nog niet uitgeleerd.

READ  "Je maakt misbruik!" : Een drukte van netizens die de "dezelfde thema's" van de M6-show beu zijn

Haar advies is simpel, beknopt, duidelijk en betaalbaar. Christina Cordola slaagde erin mode opnieuw uit te vinden voor gewone mensen en werd vervolgens opgericht als een godin. De formule werkt zo goed dat deze al vele jaren meegaat. In feite is het programma Winkelkoninginnen Het was niet zijn eerste show Christina Cordola op de televisie. In totaal meer dan tien programma’s gepresenteerd door het mooie ex-model met het accent van zingen voor de Fransen. Of je hebt er in ieder geval aan meegedaan. bezwaar Het zal je niet schrikken om je te vertellen dat de partituur al sinds 2004 bestaat en de première waar Cristina Cordola haar magie liet werken.

Ga naar de feestdagen zonder het publiek te vergeten

Om lang in de harten van kijkers te blijven, zijn er geen geheimen. Christina Cordola is eerlijk, sympathiek, lacht en laat haar fans niet lang zonder nieuws. Sinds ze op haar boot is gebleven, heeft ze door prachtige landschappen gereisd en deze altijd gedeeld met haar abonnees. Hij gaf ze zelfs zijn nieuwe hemd, wat ze verre van pissig maakte.

Het shirt van Christina Cordola heeft gewoon een puinhoop veroorzaakt. Net als de onberispelijke lijnen in zijn silhouet. Wie had gedacht dat ze echt 56 ​​jaar oud is met zo’n lichaamsbouw! In haar twee delen was ze unaniem. Het moet gezegd worden dat het ook perfect past bij de huidige trends. In feite, Christina Cordola Ze gaat nooit uit de mode, zelfs niet als het gaat om zonnebaden. Haar badkleding is op een originele manier ontworpen om haar bovenlichaam te accentueren. Er zijn geen zichtbare banden of draden die lelijke bruine vlekken kunnen achterlaten. Het is ook een zwart-wit geruit patroon. Ze draagt ​​een hoed die bij de groep past.

READ  Menigte arriveert om 20.00 uur: "Daily" leidersgesprekken in verval, Lapix in opkomst, "C for you, next" bovenaan
Tweet insluiten

Afgezien van de modegerelateerde details, heeft Christina Cordola voornamelijk interactie gehad met internet vanwege haar zandloperpersoonlijkheid. In feite, bezwaar Zoals je hierboven kunt lezen, kunnen fans van de M6-host niet geloven dat ze er op haar leeftijd zo perfect uit zou kunnen zien. Het lijdt geen twijfel dat Christina Cordola weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Laten we niet vergeten dat ze vanaf haar 16e model was! En dat ze een geweldige carrière heeft gehad die voorafgaat aan die waarin ze schittert als presentator of columnist. De schoonheid heeft ons zeker nog niet verrast en haar fans zullen niet klagen!